آنفلوانزا در اردبیل تاکنون قربانی نداشته است

به گزارش تور ارمنستان ارزان، معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت که آنفلوانزا در این استان تاکنون قربانی نداشته و موارد بستری ناشی از این بیماری نیز بسیار معدود بوده است.

آنفلوانزا در اردبیل تاکنون قربانی نداشته است

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر بابک نخستین افزود: سال جاری از 46 نفر موارد علامت دار بستری در بیمارستان های استان از نظر آنفلوآنزا نمونه برداری شده که فقط یک مورد مثبت گزارش شده است.

وی اعلام کرد: برای پیشگیری از شیوع این بیماری اقدامات اساسی به منظور حساس سازی و آمادگی سیستم بهداشتی درمانی اجرا شده که می توان به مهم ترین آنها از جمله برگزاری جلسات آموزشی برای پرسنل بهداشتی، درمانی برای حفظ آمادگی مقابله با بیماری، آموزش و اطلاع رسانی عموم، تقویت همکاری های درون بخشی و برون بخشی، تامین ملزومات نمونه برداری، واکسن، دارو و وسایل حفاظت فردی اشاره نمود.

او افزود: با توجه به آغاز فصل سرما و احتمال شیوع بیماری آنفلوآنزا، رعایت موازین بهداشتی جهت جلوگیری از ابتلاء به بیماری لازم است.

وی از جمله موارد ضروری برای پیشگیری از این بیماری را پوشاندن دهان و بینی هنگام هنگام عطسه و سرفه؛ ششتن مکرر و مرتب دست ها با آب و صابون؛ فاصله گیری حداقلی 2 متره از دیگران در صورت داشتن علایم احتمالی بیماری؛ خوداری از دست دادن و روبوسی با دیگران، استراحت در خانه و مصرف مایعات گرم در صورت داشتن علایم بیماری و مراجعه به پزشک در صورت تشدید بیماری ذکر کرد.

بیماری آنفلوآنزا یک بیماری تنفسی ویروسی و حاد واگیر است. این بیماری در تمامی طول سال رخ می دهد اما معمولا بیشترین زمان شیوع آن در ماه های سرد سال و اوج آن در زمستان است.

از مهمترین علایم بیماری تب و لرز، سرفه، درد گلو، بی حالی، دردهای عضلانی و مفصلی، آب ریزش از بینی یا گرفتگی بینی است. ویروس های آنفلوآنزا به طور عمده به وسیله هوا (ذرات ریز تنفسی آلوده) توسط سرفه و عطسه کردن فرد بیمار منتقل می گردد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 25 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: armeniaro.ir شناسه مطلب: 889

به "آنفلوانزا در اردبیل تاکنون قربانی نداشته است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنفلوانزا در اردبیل تاکنون قربانی نداشته است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید