طرز تهیه فیلینگ کیک، 17 دستور ساده به سبک بازاری
به گزارش تور ارمنستان ارزان، فیلینگ در واقع همان لایه میانی کیک اسفنجی است که هم طعم و هم ظاهر آن را مجذوب کننده تر می نماید. این لایه می تواند گزینه ای ساده مثل خامه فرم گرفته باشد یا حرفه ای تر مثل گاناش شکلاتی و موس میوه ای. انتخاب درست فیلینگ نه تنها مزه کیک را متفاوت می سازد، بلکه باعث می گردد هر برش کیک مثل یک دسر خاص و هیجان انگیز به نظر برسد. با پس اگر در تداک یک کیک خوشمزه برای میهمانی تان هستید، از طرز تهیه فیلینگ کیک غافل نشوید.

فیلینگ کیک چیست؟
فیلینگ (به انگلیسی: Filling) کیک در واقع همان لایه میانی بین طبقات مختلف کیک است که علاوه بر طعم دهی، ظاهر کیک را هم حرفه ای تر و مجذوب کننده تر می نماید. این لایه می تواند از مواد مختلفی مثل خامه فرم گرفته، کرم پاتیسیر، گاناش شکلاتی، موس میوه ای یا حتی ترکیب مغزها و مارمالاد تشکیل گردد. فیلینگ نقش مهمی در ایجاد بافت نرم و هماهنگی طعم ها دارد و باعث می گردد هر برش کیک مثل یک دسر کامل و خوشمزه به نظر برسد.
اهمیت فیلینگ کیک فقط به مزه آن محدود نمی گردد؛ این لایه باعث استحکام بیشتر کیک و زیبایی ظاهری برش ها هم می گردد. بسته به نوع مراسم و سلیقه افراد، می توان از فیلینگ های سبک و کم چرب تا گزینه های غنی و شکلاتی استفاده کرد. به همین علت، یادگیری طرز تهیه انواع فیلینگ کیک یکی از مهارت های ضروری برای هر علاقه مند به شیرینی پزی به شمار می آید.
17 روش تهیه فیلینگ کیک
هنگامی که صحبت از پخت کیک های خوشمزه و حرفه ای می گردد، انتخاب فیلینگ اهمیت زیادی پیدا می نماید. هر یک از فیلینگ ها می توانند طعم، بافت و ظاهر کیک را کامل تغییر دهند و تجربه ای متفاوت برای ذائقه شما رقم بزنند. در این مطلب قصد داریم 17 روش پرطرفدار و متنوع در تهیه فیلینگ کیک را معرفی کنیم تا بتوانید بسته به سلیقه و مناسبت، برترین گزینه را برای کیک خانگی یا مجلسی خود انتخاب کنید.
1. فیلینگ وانیلی
فیلینگ وانیلی یکی از کلاسیک ترین، ساده ترین و پرطرفدارترین گزینه ها برای کیک های خانگی و مجلسی است. با طعم ملایم و شیرین وانیل، این فیلینگ به کیک لطافت و نرمی می بخشد و هماهنگی فوق العاده ای با انواع کیک های اسفنجی، شکلاتی یا میوه ای ایجاد می نماید. انتخاب فیلینگ وانیلی باعث می گردد هر برش کیک هم خوشمزه و هم خوش ظاهر به نظر برسد.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ وانیلی
- پنیر خامه ای 240 گرم
- پودر قند 1/2 پیمانه
- خامه غلیظ 2 تا 2 و 1/2 پیمانه
- پودر پودینگ وانیلی آماده به میزان لازم
طرز تهیه فیلینگ وانیلی
برای تهیه فیلینگ خامه ای وانیلی، ابتدا خامه را با همزن بزنید تا یکدست و نرم گردد. پودر قند را اضافه نموده و با سرعت کم مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند. حالا همزن را کمی تند کنید تا بافت یکنواخت و کرمی حاصل گردد. در ادامه به آرامی دو پیمانه خامه اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوطی یکدست، داشته باشید.
در ادامه، پودر پودینگ فوری را به تدریج اضافه کنید و با سرعت زیاد دو تا سه دقیقه بزنید تا فیلینگ غلیظ و کرمی گردد. در صورتی که مواد خیلی سفت شدند، می توانید یک دوم تا یک چهارم پیمانه خامه اضافی،اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید. با این فیلینگ به راحتی می توانید یک کیک وانیلی با روکش ماست یونانی خوشمزه درست کنید.
2 . فیلینگ تمشک
فیلینگ تمشک یکی از گزینه های میوه ای و خوش طعم برای کیک اسفنجی خامه ای است که با طعم تازه و کمی ترش تمشک، کیک را خوشمزه می نماید. این فیلینگ به راحتی با کیک های اسفنجی یا ساده ترکیب می گردد و علاوه بر طعم، رنگ مجذوب کننده قرمز آن ظاهر کیک را هم چشم نواز می نماید.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ تمشک
- نشاسته ذرت 1/5 قاشق غذاخوری
- تمشک تازه یا یخ زده 3 پیمانه
- شکر 1/3 پیمانه
- آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه فیلینگ تمشک
در تهیه فیلینگ تمشک برای کیک، نشاسته ذرت و آب را با همزن مخلوط کنید تا کامل یکدست گردد. این مخلوط را همراه با تمشک (تازه یا منجمد)، شکر و کمی آب لیمو در قابلمه روی حرارت میانه بریزید. حال هم بزنید تا تمشک ها له شده و مواد غلیظ شوند.
مخلوط را حدود پنج دقیقه بجوشانید و گاهی هم بزنید تا ته نگیرد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل اضافه کنید. اجازه دهید فیلینگ 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق خنک گردد. این فیلینگ را می توان در یخچال حداقل چهار ساعت و تا حداکثر یک هفته نگهداری کنید. این فیلینگ را در تارت تمشک هم می توانید به کار ببرید.
3. فیلینگ کیک با میوه تازه
فیلینگ کیک با میوه تازه، راهی ساده برای اضافه کردن طعم طبیعی و رنگی شاد به کیک هایتان است. این فیلینگ نه تنها طعمی تازه و دلچسب ایجاد می نماید، بلکه بافت کیک را سبک و لایه ها را خوش عطر و مجذوب کننده می سازد. ترکیب میوه های تازه و خامه یا کرم های سبک، کیک را به یک دسر تابستانی خاص تبدیل می نماید.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ با میوه تازه
- میوه تازه به دلخواه 4 پیمانه
- آب یک پیمانه
- شکر 1/2 پیمانه
- نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
- آب لیمو دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه فیلینگ کیک با میوه تازه
میوه ها را به قطعات کوچک خرد کنید. در صورت استفاده از میوه های با پوست ضخیم مانند هلو، پوست آن ها را باید جدا کنید. این کار به بافت نرم تر فیلینگ و طعم بهتر آن یاری می نماید.
میوه های خرد شده را همراه با آب، شکر، نشاسته ذرت و آب لیمو در یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید. مواد را مرتب هم بزنید و حرارت را کم کنید تا فیلینگ غلیظ گردد و بافتی یکدستی پیدا کند. پس از چند دقیقه، حدود سه فنجان فیلینگ آماده خواهید داشت که می توانید به عنوان لایه میانی کیک یا پر کردن کاپ کیک هایتان بهره ببرید.
4. فیلینگ کاسترد کیک
فیلینگ کاسترد کیک، یک لایه میانی نرم، کرمی و غنی است که هر کیکی را خوشمزه و لوکس می نماید. با طعم ملایم وانیل و بافت ابریشمی، این فیلینگ به ویژه در کیک های اسفنجی یا میوه ای عالی عمل می نماید و علاوه بر طعم، ظاهر کیک را هم حرفه ای می نماید.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ کاسترد کیک
- شیر 2 پیمانه
- شکر 3/4 پیمانه
- آرد معمولی 5 قاشق غذاخوری
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- تخم مرغ بزرگ 2 عدد
- وانیل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه فیلینگ کاسترد
شیر را در یک کاسه مناسب مایکروویو، دو تا چهار دقیقه داغ کنید تا گرم گردد اما مراقب باشید که نجوشد. در کاسه ای دیگر شکر، آرد و نمک را مخلوط کنید و شیر داغ را کم کم اضافه کنید، هم بزنید تا یکنواخت گردد. مخلوط را در مایکروویو در فواصل یک دقیقه ای بپزید و بعد از هر بار هم بزنید تا غلیظ گردد (حدود چهار تا پنج دقیقه).
حال تخم مرغ ها را هم بزنید تا روشن و کف آلود شوند. یک سوم مخلوط شیر غلیظ شده را کم کم به آن اضافه و دوباره با باقی مخلوط شیر ترکیب کنید تا کامل یکدست گردد. حدود دو دقیقه دیگر در مایکروویو بپزید تا کاسترد کامل غلیظ گردد. وانیل را هم در ادامه اضافه کنید. مجدد مخلوط را هم بزنید و حدود 30 دقیقه در یخچال خنک کنید تا آماده استفاده به عنوان فیلینگ کیک گردد.
5. فیلینگ شکلاتی
فیلینگ شکلاتی، انتخابی کلاسیک و محبوب برای عاشقان شکلات است که هر کیکی را خوشمزه می نماید. این فیلینگ مناسب کیک های اسفنجی، شکلاتی و نسکافه ای است؛ ظاهر کیک را حرفه ای و مجذوب کننده می سازد.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ شکلاتی
- شکلات تلخ تا نیمه تلخ 200 گرم
- خامه پر چرب 200 میلی لیتر
- کره نرم 30 گرم
- وانیل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه فیلینگ شکلاتی
برای تهیه فیلینگ شکلاتی، ابتدا شکلات تلخ یا نیمه تلخ را خرد نموده و روی بخار آب یا در مایکروویو به روش بن ماری با حرارت کم ذوب کنید تا کامل یکدست گردد. هم زمان، خامه پرچرب را گرم کنید تا داغ گردد اما نجوشد.
خامه داغ را آرام به شکلات اضافه نموده و با لیسک هم بزنید تا گاناش یکدست و صاف گردد. در صورت تمایل، کره نرم و عصاره وانیل هم اضافه کنید تا فیلینگ غنی تر و خوش عطرتر گردد.
پس از آماده شدن، فیلینگ را کمی خنک کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند و آماده استفاده بین لایه های کیک گردد. این فیلینگ شکلاتی با بافت کرمی و نرم، هم برای کیک های اسفنجی و وانیلی مناسب است و هم ظاهر حرفه ای و مجذوب کنندهی به کیک می بخشد.
6. فیلینگ کره بادام زمینی
فیلینگ کره بادام زمینی، لایه ای کرمی، غنی و خوشمزه برای انواع کیک و کاپ کیک ها است که برای عاشقان طعم های مغزی و کلاسیک، یک انتخاب ایده آل به شمار میرود.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ کیک کره بادام زمینی
- کره بادام زمینی 3/4 پیمانه
- کره نرم شده 3/4 پیمانه
- پودر قند 3 پیمانه
- خامه به میزان لازم
طرز تهیه فیلینگ کیک کره بادام زمینی
در تهیه فیلینگ کره بادام زمینی، ابتدا کره بادام زمینی و کره نرم شده را با همزن بزنید تا کامل یکدست و کرمی شوند. پودر قند الک شده را اضافه و مخلوط کنید تا مواد سبک و یکدست گردد.
در ادامه، به تدریج خامه یا شیر را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد. فیلینگ آماده است و می توانید آن را بین لایه های کیک، روی کاپ کیک یا به عنوان تزئین بهره ببرید. این فیلینگ با طعم غنی و بافت نرم، گزینه ای عالی برای کیک های تولد و دسرهای خانگی تان می تواند باشد.
7. فیلینگ کیک لیمو
فیلینگ کیک لیمو با طعم ترش و شیرین، بافتی نرم و کرمی، انتخابی عالی برای کیک های اسفنجی و میوه ای به شمار میرود. این فیلینگ نه تنها به راحتی آماده می گردد بلکه طعم تازه ای به لایه های کیک می بخشد.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ کیک لیمو
- آب 1/2 فنجان
- شکر 1/4 فنجان
- پوست لیمو رنده شده 1 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
- آب لیمو 1/4 فنجان
- نشاسته ذرت 4 قاشق چای خوری
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- کره 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه فیلینگ کیک لیمو
در طرز تهیه فیلینگ کیک لیمو، تنها باید آب، شکر، پوست و آب لیمو، نشاسته ذرت و کمی نمک را در یک قابلمه مخلوط کنید. حال قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید تا مخلوط پخته گردد.
هنگام پخت، مخلوط را مرتب هم بزنید تا حسابی غلیظ شده و به نقطه جوش برسد. در نهایت قابلمه را از روی حرارت برداشته، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا فیلینگ کرمی و براق گردد. در نهایت اجازه دهید فیلینگ تان قبل از استفاده کامل خنک گردد.
نکته: این فیلینگ را برای روی کیک هم می توانید به کار ببرید.
8. فیلینگ کیک آجیلی
فیلینگ کیک آجیلی انتخابی خوشمزه و مقوی برای کسانی است که عاشق طعم های خاص و متفاوت هستند. ترکیب مغزهایی مثل گردو، بادام، فندق یا پسته با عسل یا کارامل، یک بافت کرانچی و طعمی شیرین و دلنشین به لایه های کیک می بخشد. این فیلینگ به خصوص برای کیک شکلاتی ساده و وانیلی، فوق العاده عمل می نماید.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ کیک آجیلی
- شکر 2 پیمانه
- شربت ذرت کم چرب 1/3 پیمانه
- آب 1/2 پیمانه
- سفیده تخم مرغ 2 عدد
- وانیل 1 قاشق چای خوری
- آجیل خرد شده 2 پیمانه
طرز تهیه فیلینگ کیک آجیلی
در طرز تهیه فیلینگ کیک آجیلی، ابتدا شکر، آب و شربت ذرت را در یک قابلمه مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. اجازه دهید آن قدر بماند تا زمانی که کمی از شربت را در یک لیوان آب سرد می ریزید، گلوله های نرم تشکیل گردد.
در این مرحله، سفیده های تخم مرغ را بزنید تا قله های نرم در ظرف تان شکل بگیرد. حال شربت داغ را به آرامی و در حالی که همزن روشن است، به سفیده ها اضافه کنید.
هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط حسابی غلیظ و براق گردد، در ادامه کمی وانیل و آجیل خرد شده مثل گردو یا بادام به آن اضافه کنید. حالا این فیلینگ آماده است و می توانید بین لایه های کیک تان پخش کنید تا طعم و بافتی خاص و حرفه ای به کیک شما بدهد. این فیلینگ مناسب کیک تولد مدرن است تا زیبایی و طعم آن را دو چندان کند.
نکته 1: برای عطر و طعم بیشتر فیلینگ، آجیل ها را می توانید قبل از استفاده کمی تفت دهید.
نکته 2: برای تنوع به فیلینگ کیک تان، کمی موز یا توت فرنگی خرد نموده هم به آن اضافه کنید.
9. فیلینگ کیک آناناس
فیلینگ کیک آناناس، با طعم شیرین و کمی ترش خود، لایه ای تازه و دلچسب برای کیک و مینی کیک ساده و اسفنجی و میوه ای ایجاد می نماید. این فیلینگ علاوه بر طعم خوشمزه، بافت نرم و کمی مربایی دارد.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ کیک آناناس
- شکر 1 پیمانه
- آرد 4 قاشق غذاخوری
- آناناس له شده 2 پیمانه
- نمک 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه فیلینگ کیک آناناس
در دستور تهیه فیلینگ کیک آناناس، آرد، شکر و کمی نمک را در یک قابلمه خوب مخلوط کنید. آناناس خرد شده را به آن اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم بجوشانید. آن را مرتب هم بزنید تا غلیظ و یکدست گردد. پس از خنک شدن، فیلینگ تان آماده است. ساده ترین روش بریدن آناناس را بخوانید تا کارتان سریع تر پیش برود.
نکته: در صورت عدم دسترسی به آناناس تازه، از کمپوت آناناس هم می توانید بهره ببرید، تنها باید آب اضافه آن را کامل بگیرید.
11. فیلینگ کیک پرتقالی
فیلینگ پرتقالی با رنگ طلایی و طعم تازه مرکبات، یکی از محبوب ترین انتخاب ها برای پر کردن کیک های تولد و میهمانی است. این فیلینگ با بافت نرم و طعم دلنشین، تجربه ای شیرین و ماندگار خلق می نماید.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ کیک پرتقالی
- پرتقال 1 و 1/2
- لیمو 1/2
- شکر 1 پیمانه
- کره 1 قاشق غذاخوری
- آب جوش 1/2 پیمانه
- آرد حل شده در آب سرد 1 قاشق غذاخوری سرپر
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- نمک 1/8 قاشق چای خوری
- خامه زده شده 1 پیمانه
طرز تهیه فیلینگ پرتقالی
در طرز تهیه فیلینگ پرتقالی، ابتدا پوست و آب پرتقال را همراه با کره در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و آن را مدام هم بزنید تا مواد یکدست شوند. حال آب جوش را اضافه کنید و مجدد مرتب هم بزنید.
در ادامه، مخلوط آرد حل شده در آب سرد و زرده های تخم مرغ زده شده را اضافه کنید. کمی زمان دهید تا مخلوط بجوشد تا غلیظ گردد. پس از خنک شدن کامل، خامه زده شده را به آن اضافه کنید تا بافتی سبک و کرمی پیدا کند. این فیلینگ خوش طعم و خوش رنگ را می توانید بین لایه های کیک پرتقالی اسفنجی، کیک ساده یا داخل کاپ کیک های سرد پر کنید و از عطر بی نظیر پرتقال لذت ببرید.
10. فیلینگ کیک خامه ای
فیلینگ خامه ای با بافت ابریشمی و طعم ملایم خود، برای کسانی که عاشق کیک های سبک و خوشمزه هستند، انتخابی بی رقیب است. این فیلینگ علاوه بر زیبایی، تازگی و لطافت خاصی به کیک می بخشد.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ کیک خامه ای
- خامه غلیظ زده شده 1 فنجان
- وانیل 1 قاشق چای خوری
- پودر قند 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه فیلینگ خامه ای
برای تهیه فیلینگ کیک خامه ای، کافی است خامه پرچرب و سرد را همراه با چند قطره وانیل در کاسه بریزید و با همزن، آن قدر بزنید تا کف کند. حال به تدریج پودر قند الک شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خامه فرم بگیرد و قله های سفت و پایدار ایجاد گردد. در نهایت دو فنجان خامه فرم گرفته خواهید داشت که می توانید آن را بین لایه های انواع کیک ساده اسفنجی، شکلاتی و میوه ای بهره ببرید.
نکته: برای فرم گرفتن بهتر خامه، بهتر است همزن و کاسه را قبل از کار، برای دقایقی در یخچال یا فریزر بگذارید.
11. فیلینگ کیک با مارشمالو نارگیلی
اگر در پی یک فیلینگ خاص و متفاوت هستید، مارشمالو و نارگیل ترکیبی رویایی می سازند! بافت کشسان و شیرین مارشمالو وقتی با طعم گرم و استوایی نارگیل همراه می گردد، لایه های کیک شما را به یک دسر شیک و فراموش نشدنی تبدیل می نماید. این فیلینگ هم خوش رنگ است و هم خوش عطر؛ انتخابی عالی برای مهمانی ها و کیک های خاص.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ کیک با مارشمالو نارگیلی
- شکر 1 فنجان
- شیر 1 فنجان
- پودر نارگیل تازه یا یخ زده 5 پیمانه
- مارشمالو بزرگ 12 عدد
- وانیل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه فیلینگ کیک با مارشمالو نارگیلی
برای تهیه فیلینگ کیک مارشمالو نارگیلی، شکر و شیر را در قابلمه مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حال پودر نارگیل و مارشمالوها را اضافه کنید. مخلوط را برای پنج دقیقه روی حرارت میانه هم بزنید تا مواد کامل یکدست و غلیظ شوند.
بعد از برداشتن قابلمه از روی حرارت، وانیل را اضافه نموده و هم بزنید. در نهایت حدود سه فنجان فیلینگ خوشمزه و کرمی به دست می آید که می توانید برای فیلینگ انواع لایه های کیک نارگیلی خیس یا ساده بهره ببرید.
نکته: برای تنوع در طعم فیلینگ تان می توانید کمی خامه یا گردو خرد شده به آن اضافه کنید.
12. فیلینگ مخلوط کمپوت آناناس و پرتقال
از فیلینگ های خاص و رنگ و لعاب دار می توان به فیلینگ میوه ای اشاره نمود که با برای هر نوع کیکی قابل استفاده است. این فیلینگ با طعم طبیعی میوه ها و بافت نرم و تازه، لایه های کیک را خوش رنگ، خوش عطر و مجذوب کننده می نماید و تجربه ای متفاوت از هر برش کیک برای مخاطب خلق می نماید.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ کیک میوه
- نارگیل رنده شده 1/5 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
- آب 1 پیمانه
- کمپوت آناناس به همراه آب یک قوطی
- پرتقال خرد شده 2 عدد
طرز تهیه فیلینگ کیک میوه
برای تهیه فیلینگ کیک، تمام مواد را در یک قابلمه میانه ترکیب نموده و هم بزنید تا نشاسته ذرت کامل حل گردد. مخلوط را حدود یک دقیقه روی حرارت میانه، مرتب هم بزنید تا غلیظ و حباب دار گردد. پس از پخت، اجازه دهید فیلینگ کامل خنک گردد تا بافت مناسب برای پخش بین لایه های کیک پیدا کند. این میزان حدود سه و نیم پیمانه فیلینگ آماده می نماید.
نکته 1: در فیلینگ میوه ای از موز و توت فرنگی هم با توجه به ذائقه تان می توانید بهره ببرید، تنها باید در نظر داشته باشید که قبل از اسنتفاده، له شان کنید.
نکته 2: برای جلوگیری از گلوله شدن نشاسته و ایجاد بافت یکدست، مخلوط را هنگام اضافه کردن به حرارت مرتب هم بزنید و دمای آن را زیاد نکنید.
13. فیلینگ کیک باترکریم
فیلینگ باترکریم با بافت نرم، کرمی و غنی، انتخابی کلاسیک و همه کاره برای کیک ها است. این فیلینگ به خصوص برای کیک های اسفنجی، شکلاتی و تولد مناسب است و به لایه ها طعمی دلپذیر و ظاهری صاف و حرفه ای می بخشد، طوری که هم پر کردن لایه ها و هم پوشش روی کیک را به راحتی ممکن می سازد.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ باترکریم
- شکر 450 گرم
- کره بدون نمک 1 پیمانه
- وانیل یک قاشق غذاخوری
- خامه غلیظ 3 قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه فیلینگ باترکریم
برای تهیه فیلینگ باترکریم، ابتدا کره و کمی نمک را حدود یک دقیقه با همزن دستی بزنید تا سبک و کرمی شوند. شکر قنادی را در چند مرحله الک نموده و به تدریج به کره اضافه کنید. بعد از هر بار اضافه کردن با سرعت کم، هم بزنید و در صورت احتیاج کاسه را بتراشید تا یکدست گردد.
یک قاشق غذاخوری خامه را هنگام هم زدن اضافه نموده و در نهایت وانیل را اضافه کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا پفکی و یکدست گردد و در صورت تمایل می توانید کمی خامه یا شیر برای رقیق تر شدن غلظت به آن اضافه کنید تا فیلینگ آماده گردد.
14. فیلینگ کرم بیسکوییت
کرم بیسکوییت، ترکیبی خوشمزه و با بافت نرم است که لایه ای ایده آل بین بیسکوییت ها، کیک و شیرینی ایجاد می نماید. این کرم خانگی نه تنها برای پر کردن کیک ها و شیرینی ها مناسب است، بلکه می تواند همراه بیسکوییت لیدی فینگر در دسرهای خلاقانه هم استفاده گردد و طعمی بی نظیر و حرفه ای به لایه ها ببخشد.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ کیک کرم بیسکویت
- بیسکویت لوتوس 1 بسته
- شیر 100 گرم
- شکر قهوه ای 1/5 قاشق غذاخوری
- کره 10 گرم
- دارچین یک قاشق غذاخوری
- آب لیمو یک قاشق چای خوری
طرز تهیه فیلینگ کرم بیسکوییت
برای تهیه فیلینگ کرم بیسکوییت، ابتدا بیسکویت ها را خرد یا آسیاب کنید تا پودر شوند. در یک قابلمه کوچک باید شیر، شکر قهوه ای، کره، دارچین و آب لیمو را بریزید. آن ها را با یکدیگر خوب مخلوط کنید. حال قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا کره کامل ذوب و شکر حل گردد. پودر بیسکویت را به این مخلوط اضافه نموده و هم بزنید تا مواد یکدست و غلیظ شوند.
پس از خنک شدن، فیلینگ خوشمزه تان آماده استفاده بین لایه های کیک لوتوس خانگی و شیرینی است تا طعمی کاراملی و بافتی نرم به دسر شما ببخشد.
15. فیلینگ کیک کرم شکلاتی
برای فیلینگ کیک، کرم شکلاتی یکی از محبوب ترین انتخاب ها است که طعم شیرین و عطر دل نشین شکلات را به لایه های کیک هدیه می دهد. این کرم بافتی نرم و خامه ای دارد و می تواند هم برای پر کردن داخل کیک و هم برای روکش و تزئین آن استفاده گردد. ترکیب ساده اما خوشمزه اش، کیک شما را حرفه ای تر و مجذوب کننده تر نشان می دهد.
مواد لازم برای تهیه کرم شکلاتی
- آرد ذرت 1 پیمانه
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- شیر 2 لیوان
- شکر 1/2 پیمانه
- کره 60 گرم
- شکلات تخته ای 200 گرم
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
- پودر اسپرسو 1 قاشق غذاخوری
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه فیلینگ کیک کرم شکلاتی
برای تهیه فیلینگ کیک کرم شکلاتی، ابتدا آرد ذرت، شکر قهوه ای، پودر کاکائو و پودر اسپرسو را در یک قابلمه میانه مخلوط کنید. شیر را کم کم به مخلوط خشک اضافه نموده و هم بزنید تا گلوله نگردد. زرده های تخم مرغ زده شده را به آرامی اضافه کنید و روی حرارت ملایم، مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست گردد.
در ادامه، شکلات خرد شده و کره را اضافه نموده و هم بزنید تا کامل ذوب و یکدست گردد. حال وانیل را اضافه کنید. مخلوط را از روی حرارت بردارید. پس از خنک شدن کامل، فیلینگ تان آماده است.
16. فیلینگ کرم باواریا فرانسوی
فیلینگ کرم باواریا فرانسوی با ترکیب خامه، زرده تخم مرغ و شیر، طعمی غنی و ظاهری ابریشمی ایجاد می نماید که هر کیک و دسر ساده ای را به یک اثر هنری خوشمزه و مجذوب کننده تبدیل می نماید.
مواد لازم برای تهیه کرم باواریا فرانسوی
- زرده تخم مرغ پنج عدد
- خامه غلیظ 300 گرم
- شکر 200 گرم
- ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- وانیل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه فیلینگ کرم باواریا فرانسوی
برای تهیه فیلینگ کرم باواریا فرانسوی، ابتدا ژلاتین را در کمی آب سرد حل کنید و کنار بگذارید. زرده های تخم مرغ را با شکر هم بزنید تا رنگ روشن و حجم آن کمی پفکی گردد. خامه غلیظ را جداگانه کمی زده و آماده کنید.
زرده های زده شده را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ و گرم شوند. حال ژلاتین حل شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست گردد. پس از خنک شدن مخلوط، خامه زده شده و عصاره وانیل را به آرامی مخلوط کنید تا بافتی سبک، ابریشمی و کرمی به دست آید. حالا فیلینگ آماده است تا بین لایه های کیک یا در دسرهای میوه ای استفاده گردد و طعمی لوکس و حرفه ای به دسر شما بدهد.
17. فیلینگ کیک با ژله
فیلینگ کیک با ژله، انتخابی رنگارنگ و مجذوب کننده برای کیک های تولد و مهمانی ها است که با طعم میوه ای دلنشین و بافت شفاف خود، لایه های کیک را تازه و چشم نواز می نماید. این فیلینگ علاوه بر زیبایی، امکان ترکیب با خامه و تزئین حرفه ای روی کیک را فراهم می نماید و تجربه ای متفاوت از هر برش کیک خلق می نماید.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ ژله
- پودر ژله با طعم دلخواه 1 بسته
- آب 1/5 لیوان
- خامه فرم گرفته به میزان لازم
طرز تهیه فیلینگ کیک با ژله
برای تهیه فیلینگ ژله ای، از قالبی بهره ببرید که حدود دو سانتی متر کوچکتر از قالب کیک اصلی باشد. کف و دیواره های قالب را با پلاستیک فریزر بپوشانید و مایع ژله غلیظ تر از حالت معمول را داخل قالب بریزید تا به ارتفاع دو تا سه سانتی متر برسد. قالب را به مدت هشت ساعت یا یک شبانه روز در یخچال بگذارید تا ژله کاملا خودش را بگیرد.
پس از سفت شدن ژله، آن را بین لایه های کیک قرار دهید. دور تا دور ژله را با ماسوره و خامه فرم گرفته تزئین کنید. در صورت تمایل، یک لایه نازک خامه بین ژله و لایه کیک بکشید تا ثبات بیشتری داشته باشد. برای روی کیک هم، ژله را در وسط قرار داده و دور آن را با ماسوره ستاره و خامه فرم گرفته شکوفه بزنید تا ظاهر کیک حرفه ای و مجذوب کننده گردد.
نکات تکمیلی تهیه فیلینگ کیک
فیلینگ کیک یکی از فاکتورهای مهم و تاثیرگذار در زیبایی و طعم کیک است که باید با توجه به نوع کیک، مراسم و ذائقه تان برترین انتخاب را داشته باشید. در ادامه نکاتی مطرح شده است که یاری تان خواهد نمود.
روش های فیلینگ کردن کیک
برای فیلینگ کیک، دو روش ساده و معمول را می توانید به کار بگیرید که در ادامه به صورت مجزا آن ها را شرح داده ایم:
فیلینگ با برش زدن کیک
در صورتی که روش فیلینگ با برش زدن کیک را انتخاب نموده اید، ابتدا باید سطح رویی کیک را برش دهید تا صاف و یکنواخت گردد. حال با توجه به ضخامت کیک، آن را به دو تا سه لایه تقسیم کنید. هرچه چاقوی مورد استفاده تیزتر باشد، امکان برش لایه های نازک تر و دقیق تر فراهم خواهد شد. هر لایه را با با یکی از فیلینگ های دلخواه تان پر کنید و در نهایت لایه ها را به صورت منظم روی یکدیگر قرار دهید.
فیلینگ بدون برش زدن کیک
در این روش کافی است دو تا سه عدد کیک با ضخامت دلخواه (حداقل سه و حداکثر پنج سانتی متر) آماده کنید. سطح رویی کیک ها را برش داده و صاف کنید. پس از آن، هر لایه را با فیلینگ کیک موردنظر خود بپوشانید و در خاتمه، لایه ها را به ترتیب روی یکدیگر قرار داده و کیک را مطابق سلیقه خود تزئین کنید.
ترفندهای فیلینگ کردن کیک
برای فیلینگ بهتر کیک خوب است با ترفندهای آن از جمله زاویه چاقو، ضخامت کیک و غیره دقت کنید.
- هنگام برش کیک، از چاقوی تیز با زاویه 90 درجه بهره ببرید تا لایه ها تمیز و یکنواخت جدا شوند. اگر در برش کیک مهارت کافی ندارید، بهتر است کیک را به صورت آماده لایه ای بپزید تا کار راحت تر گردد.
- ضخامت لایه های کیک نباید بیشتر از پنج سانتی متر باشد؛ این کار باعث می گردد فیلینگ بهتر بین لایه ها قرار گیرد.
- خامه را به مقدار مصرف کنید؛ استفاده بیش از حد خامه، کیک را سنگین نموده و ممکن است با گرما شُل گردد و ظاهر کیک را خراب کند.
- بعد از پر کردن لایه ها و خامه کشی روی کیک، آن را حتما در یخچال استراحت دهید تا خامه فرم بگیرد و کیک سفت گردد.