تارت گیلاس؛ دسری خوشمزه برای دورهمی ها تارت گیلاس؛ دسری خوشمزه برای دورهمی ها
به گزارش تور ارمنستان ارزان، تابستان با کلی میوه های خوشمزه و رنگارنگ در راه است. میوه های دلچسب و لذیذی که خواص بی شماری نیز دارند. یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی گیلاس است. این میوه خوشمزه را می توان در تهیه انواع دسرهای دلچسب مثل تارت گیلاس استفاده کرد.

در این مقاله طرز تهیه تارت گیلاس را به شما آموزش می دهیم. تارت گیلاس، دسری خوشمزه و خوش عطر است که با ترکیب طعم ترش و شیرین گیلاس و خمیر تارت ترد، تجربه ای بی نظیر را به ارمغان می آورد. این دسر تابستانی انتخابی ایده آل برای عصرانه های دلچسب یا مهمانی های محبت آمیز است و می تواند زینت بخش سفره های شما باشد.
در ادامه با همه فوت و فن های پخت تارت گیلاس به سبک حرفه ای ها آشنا خواهید شد. از انتخاب مواد اولیه مرغوب تا پخت خمیر ترد و مغزی لذیذ، گام به گام در کنار شما خواهیم بود تا در نهایت مثل یک قناد حرفه ای، این دسر عالی را درست کنید.
مقدار کالری در هر برش | 170 کالری |
زمان لازم برای آماده سازی | 1 ساعت |
زمان لازم برای پخت | 20 دقیقه |
تعداد نفرات | میانه |
درجه سختی | 8 نفر |
تارت گیلاس؛ دسری خوشمزه برای دورهمی ها
تارت گیلاس دسری لذیذ با ظاهری اشتهاآور است که به صورت رسپی های متنوع درست می گردد. در ادامه چند نوع از رسپی های محبوب این تارت را به شما آموزش خواهیم داد.
تارت گیلاس، دسری لذیذ با دستور تهیه سریع و آساناین تارت یک دسر چندلایه است که لایه اول آن را یک خمیر تارت ترد و طلایی تشکیل می دهد که بافتی ترد و طعمی شیرین دارد. لایه دوم و بخش خوشمزه این دسر، طعمی ملس دارد ترکیبی از مزه های ترش و شیرین است که در دهان آب می گردد.
تارت آلو نیز یکی از بی نظیرترین دسرهایی است که می توانید برای یک عصر دلپذیر تابستانی درست کنید. طرز تهیه تارت آلو را در بلاگ خبرنگاران به طور کامل توضیح داده ایم.
طرز تهیه تارت گیلاس بدون فر
در ادامه با یک طرز تهیه ساده و سریع در خدمت شما هستیم، طرز تهیه تارت گیلاس بدون فر که با چند قلم ماده اولیه، بدون احتیاج به فر و به راحتی می توانید قبل از رسیدن مهمان ها آن را درست کنید. پس اگر در خانه اسباب پذیرایی ندارید، نگران نباشید! الان به شما یاد می دهیم که چطور قبل از رسیدن مهمان ها یک دسر عالی درست کنید.
تارت کاراملی نیز دسر بی نظیری است که پیشنهاد می دهیم پس از مطالعه این مقاله، طرز تهیه آن را نیز در بلاگ خبرنگاران مطالعه بفرمایید.
تارت گیلاس بدون فر، یک عصرانه عالیموادی که احتیاج دارید عبارت اند از:
پنیر ماسکارپونه | 1 بسته |
بیسکویت پتی پور | 3 بسته |
کره | 200 گرم |
خامه صبحانه | 300 گرم |
پودر قند | 5 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1 قاشق غذاخوری |
آب | 3 قاشق غذاخوری |
گیلاس یا مربای گیلاس (به دلخواه) | به میزان لازم |
ژله گیلاس یا آلبالو (به دلخواه) | 1 بسته |
مراحل تهیه تارت گیلاس بدون فر
مرحله اول: در ابتدا باید بیسکویت ها را آماده کنید. برای این کار می توانید از گوشت کوب دستی یا غذاساز بهره ببرید. بیسکویت پتی پور را در غذاساز ریخته و کامل خرد کنید. پس از آن، کره را در یک ظرف ریخته و روی بخار کتری قرار دهید تا کامل ذوب گردد. حالا کره ذوب شده را داخل بیسکویت های خرد شده بریزید و با دست خوب ورز دهید تا کره به خورد بیسکویت ها برود و با آن مخلوط گردد.
مرحله دوم: حالا نوبت به ریختن خمیر بیسکویتی داخل قالب می رسد. کف قالب مورد نظرتان را با استفاده روغن کامل چرب کنید و بعد خمیر را داخل قالب بریزید. دقت داشته باشید که خمیر بیسکویتی باید به طور یکنواخت در همه جای قالب پخش گردد. اکنون با استفاده از کف یک لیوان یا گوشت کوب، خمیر را فشار دهید تا کامل به قالب پرس گردد. بعد از اتمام کار قالب را درون یخچال بگذارید تا خمیر تارت سفت گردد.
مرحله سوم: در این فاصله تا خمیر تارت سفت می گردد شما ژلاتین تارت را آماده کنید. ژلاتین را در 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل نموده و چند دقیقه صبر کنید تا محلول شما حالت اسفنجی به خود بگیرد. سپس آن را روی بخار کتری در حال جوش بگذارید و به روش بنماری ذرات ژلاتین را کامل در آب حل کنید.
تارت گیلاس بدون فر، یک دستور تهیه آسان و راحتمرحله چهارم: در مرحله بعدی با استفاده از همزن، پنیر را هم بزنید و خامه و 5 قاشق پودر قند را به پنیر زده شده اضافه کنید. سپس مواد را با همزن برقی خوب میکس کنید تا یک ترکیب صاف و یکدست درست گردد.
مرحله پنجم: قالب تارت را از یخچال خارج نموده و نیمی از ترکیب پنیر و خامه و پودر قند را روی لایه بیسکویتی بریزید و چندبرش از گیلاس تازه یا مربای گیلاس را روی مواد قرار دهید. بعد یک لایه دیگر از ترکیب پنیر و خامه را روی آن ها بریزید. بعد از این کار دوباره تارت را داخل یخچال برگردانید و اجازه دهید برای یک ساعت در یخچال استراحت کند تا مواد خودش را بگیرد.
مرحله ششم: اکنون نوبت آماده کردن ژله است. پس از سفت شدن لایه پنیری روی تارت، ژله گیلاس یا آلبالو (هر یک را که بیشتر دوست داشتید) آماده نموده و روی لایه پنیری بریزید. برای این کار پودر ژله را در یک لیوان آب داغ خوب حل کنید و بعد یک لیوان آب سرد داخل محلول بریزید و دوباره هم بزنید. پس این که ذرات ژله کامل در آب حل شد، آن را روی لایه پنیری ریخته و دوباره تارت را در یخچال بگذارید تا ژله نیز سفت گردد.
بعد از چند ساعت تارت شما آماده سرو است، آن را با خامه فرم گرفته و چندبرش گیلاس تزیین نموده و مبل کنید.
طرز تهیه تارت گیلاس با خمیر مخصوص
یکی دیگر از رسپی های دیگر این تارت تابستانی و خوشمزه، تارت گیلاس با خمیر مخصوص است که مدت زمان درست کردن آن کوتاه تر است. این تارت دارای یک لایه ترد و یک لایه نرم و لطیف است و طعم بسیار دلچسبی دارد.
تارت گیلاس با خمیر مخصوص، فوق العاده خوشمزه و خوش عطراگر هم به پخت تارت با طعم های دیگر علاقه دارید، راز پخت تارت پرتقال با طعمی بی نظیر در مقاله طرز تهیه تارت پرتقال در بلاگ خبرنگاران منتشر شده است. اگر می خواهید مثل یک حرفه ای تارت پرتقال درست کنید حتما از این صفحه تماشا کنید.
برای درست کردن تارت گیلاس با خمیر مخصوص باید ابتدا خمیر آن را درست کنید. موادی که برای درست کردن خمیر این تارت احتیاج دارید، عبارت اند از:
آرد | 2 لیوان |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 150 گرم |
آب سرد | نصف لیوان |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
نمک | 1.4 قاشق چای خوری |
موادی که برای تهیه فیلینگ گیلاس این تارت به آن ها احتیاج دارید عبارت اند از:
گیلاس | 500 گرم |
شکر | نصف لیوان |
نشاسته ذرت یا ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
پسته و گردو خرد شده | 1.4 لیوان |
مراحل طرز تهیه تارت گیلاس با خمیر مخصوص
مرحله اول: در اول کار، آرد، شکر و نمک را با هم ترکیب و الک نمایید. سپس این ترکیب الک شده را در مخلوط کن ریخته و کره را نیز به آن بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را نیز به ترکیب افزوده و دوباره آن را مخلوط نمایید. درصورتی که خمیرتان سفت بود می توانید میزانی آب به خمیر افزوده و آن را هم بزنید تا بافت خمیر لطیف تر گردد.
پس از آن با نوک انگشتان خود و به آرامی خمیر را ورز دهید و سپس آن را در یک کیسه فریزر ریخته و برای 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله دوم: در این فاصله تا خمیر استراحت می نماید شما مواد لایه میانی تارت را آماده کنید. برای درست کردن فیلینگ تارت گیلاس، اول هسته های گیلاس را جدا نموده و گوشت آن را در یک قابلمه بریزید و با شکر ترکیب کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید.
اجازه دهید تا گیلاس ها با حرارت ملایم پخته شوند و بافتی غلیظ پیدا نمایند. پس از پخته شدن گیلاس ها، دو قاشق غذاخوری نشاسته یا پودر ژلاتین (هر کدام را که بیشتر دوست داشتید) در آب سرد حل نموده و به گیلاس های پخته شده بیفزایید تا غلظت ماده میانی تارت به حد مطلوب برسد.
تارت گیلاس با خمیر مخصوص، یک دسر خانگی دلچسبمرحله سوم: اکنون باید نان تارت را آماده کنید. خمیری که آماده نموده بودید را از یخچال بیرون آورید و آن را روی یک کیسه فریزر بریزید. بعد یک کیسه فریزر دیگر روی خمیر قرار دهید. حالا با استفاده از وردنه خمیر را به مقدار قالب تان، پهن کنید. بعد از پهن کردن خمیر آن را از کیسه فریزرها جدا نموده و داخل قالبی که کف آن را چرب نموده اید، بگذارید.
حاشیه خمیر را متناسب با مقدار قالب برش بزنید و با استفاده از چنگال سطح آن را سوراخ کنید تا از پف کردن خمیر جلوگیری گردد. خمیر را به مدت 30 دقیقه و با حرارت 180 درجه سانتی گراد در فر بپزید تا سطح آن طلایی گردد.
مرحله چهارم: حالا که نان تارت پخته شده، آن را از فر خارج نموده و بگذارید تا در دمای محیط خنک گردد. بعد از خنک شدن خمیر، آن را از قالب جدا نمایید و فیلینگ گیلاس را روی نان تارت بریزید. مغز گردو و پسته خرد شده را نیز روی آن بپاشید.
در نهایت تارت را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا فیلینگ گیلاس سفت گردد سپس آن را میل نمایید.
تارت فندق نیز از دسرهای بسیار عالی و مغذی است که می توانید به عنوان یک میان وعده عالی برای بچه ها دلبندتان درست کنید. طرز تهیه آن در بلاگ خبرنگاران کامل آموزش داده شده است.
طرز تهیه تارت گیلاس و بادام
تارت گیلاس و بادام یکی از شیک ترین و خاص ترین دسرهایی است که می تواند خلاقیت و هنر دست شما را به مهمان هایتان نشان دهد. این دسر خوشمزه را می توانید برای جشن تولد و دورهمی های خود درست کنید و از خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
تارت گیلاس و بادام یک دسر مجلسی محبوبموادی که برای درست کردن خمیر این رسپی از تارت گیلاس لازم دارید عبارت اند از:
کره | 125 گرم |
شکر | 125 گرم |
آرد سفید | 225 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
مواد لازم برای تهیه فیلینگ گیلاس در تارت گیلاس و بادام:
کره | 125 گرم |
شکر | 125 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
لیموترش | 1 عدد |
بادام زمینی | 125 گرم |
گیلاس | 120 گرم |
پودر قند | برای تزیین |
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه تارت گیلاس و بادام
مرحله اول: برای درست کردن این رسپی از تارت گیلاس مثل همواره اول باید خمیر آن را آماده کنید. برای درست کردن خمیر، شکر، آرد، کره، نمک و تخم مرغ را در میکسر ریخته و با هم میکس کنید. سپس خمیر را در یک کیسه فریزر بریزید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله دوم: بعد از درست کردن خمیر تارت، سراغ آماده کردن لایه میانی آن بروید. برای این کار ابتدا کره را به مدت چند ثانیه کوتاه روی بخار کتری قرار دهید تا به آرامی ذوب گردد.
تارت گیلاس با طعمی ملس و عطری دلپذیرمرحله سوم: پوست لیمو را رنده نموده و آن را در یک ظرف به همراه شکر و تخم مرغ ها با هم ترکیب نمایید. حالا کره ذوب شده را پس از خنک شدن به این ترکیب اضافه کنید و مواد را با هم میکس کنید. بعد از آن بادام زمینی را نیز در آسیاب خرد نموده و آن را داخل ترکیب بریزید و دوباره مواد را با هم میکس نمایید.
مرحله چهارم: فر را روی دمای 175 درجه گرم کنید. خمیر تارت را در قالب چرب شده پهن کنید و با دست فشار دهید تا خمیر کامل و به طور یکنواخت در همه جای قالب پهن گردد. سپس هسته های گیلاس را از گوشت آن جدا کنید و گیلاس ها را به طور یکنواخت روی همه قسمت های خمیر قرار دهید.
مرحله پنجم: حالا مواد لایه میانی که آماده نموده بودید را روی گیلاس ها بریزید و قالب را برای 45 دقیقه در فر بگذارید تا تارت پخته گردد. زمانی که لبه های خمیر تارت، طلایی رنگ و ترد شد به این معنا است که تارت گیلاس شما آماده شده است. آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک گردد و بعد روی آن را با بادام زمینی و پودر قند تزیین نموده و سرو کنید.
تارت گیلاس و شکلات
اگر به شکلات علاقه دارید، تارت گیلاس و شکلات همان دسری است که می تواند شما را عاشق خودش کند. حالا برویم که طرز تهیه این تارت بی نظیر را یاد بگیریم.
تارت گیلاس و شکلات، شیرین و ملساگر یک مهمانی و دورهمی با مهمان های خاص در پیش دارید پیشنهاد می دهیم طرز تهیه تارت موس سفید را نیز در بلاگ خبرنگاران مطالعه بفرمایید که از جمله برترین دسرها برای پذیرایی است.
مواد لازم برای درست کردن خمیر تارت گیلاس و شکلات عبارت اند از:
بیسکویت پتی پور | 3 بسته |
کره | 70 گرم |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
موادی که برای درست کردن لایه میانی تارت گیلاس و شکلات به آن احتیاج دارید عبارت اند از:
شیر | 2 لیوان |
آرد ذرت | 3 قاشق سوپ خوری |
پودر ژلاتین | 1.5 قاشق غذاخوری |
شکلات شیری | 100 گرم |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 5 گرم |
گیلاس بدون هسته | 1 لیوان |
ژله گیلاس | 1 بسته |
آب جوش | 1 لیوان |
مراحل طرز تهیه تارت گیلاس و شکلات
مرحله اول: برای درست کردن خمیر تارت باید بیسکویت پتی پور را پودر کنید. سپس کره، شکر و پودر کاکائو را به بیسکویت پودر شده اضافه نموده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را کف و دیواره قالب تارت بریزید و به طور فشرده و یکدست پخش کنید. اگر از قالب کمربندی استفاده نمی کنید، قالب 8 اینچی را با فویل بپوشانید به طوری که فویل از دیواره های قالب بیرون بزند.
اکنون قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت آن را خارج نموده و در فر بگذارید تا بپزد. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
مرحله دوم: مواد میانی تارت را آماده کنید. برای این کار شکلات تخته ای را خرد کنید. چهار قاشق غذاخوری آب سرد را روی ژلاتین بریزید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند تا اسفنجی گردد.
تارت گیلاس یک میان وعده مغذیشیر و آرد ذرت و شکر را در یک قابلمه مخلوط نمایید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام آن را هم بزنید تا ترکیب غلیظ گردد. شکلات خرد شده را به مخلوط شیر افزوده و مجدد مواد را هم بزنید تا شکلات ذوب گردد.
حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید. ژلاتین ذوب شده و کره را به مخلوط شکلات اضافه نموده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم: نان تارت پخته شده را از فر بیرون آورید تا خنک گردد. حالا مواد میانی را روی نان تارت بریزید و صاف کنید. تارت را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد میانی سفت شوند.
مرحله چهارم: ژله گیلاس را با آب جوش حل کنید و بگذارید تا خنک گردد. گیلاس ها را مرتب روی تارت بچینید و سپس ژله خنک شده را به آرامی روی گیلاس ها بریزید. در نهایت تارت را به مدت یک ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا ژله سفت گردد.
حالا تارت شما آماده شده است. می توانید آن را میل کنید.
خواص تارت گیلاس
تارت گیلاس، دسری خوشمزه و مغذی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد.
- گیلاس ها منبع غنی از آنتی اکسیدان ها هستند که می توانند به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی و بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی عروقی یاری نمایند.
- آنتوسیانین ها که همان رنگ قرمز گیلاس هستند، نوعی آنتی اکسیدان قوی هستند که می توانند به کاهش التهاب و بهبود عملکرد مغز یاری نمایند.
تارت گیلاس، طعم دلچسب تابستان
- بعلاوه گیلاس به علت این که سرشار از ملاتونین است خواب را تنظیم نموده و کیفیت خواب را بهبود می بخشد.
- علاوه بر این به کاهش درد عضلانی یاری نموده و درد مفاصل را کاهش می دهد.
در آخر…
به خاتمه یکی دیگر از مقالات آموزشی خبرنگاران رسیدیم. در این مقاله طرز تهیه تارت گیلاس با چند روش مختلف را به شما آموزش دادیم. حالا می توانید هر یک از مزه های تارت گیلاس را که بیشتر دوست دارید در خانه درست کنید و در کنار عزیزان از خوردن آن لذت ببرید.
تارت کاستارد نیز از دسرهای لذیذی است که یادگیری طرز تهیه آن را به شما توصیه می کنیم.
منبع: اسنپ فود