طرز تهیه کامل شیرینی پفکی گردویی

به گزارش تور ارمنستان ارزان، شیرنی پفکی گردویی از اون شیرینی هاست که با همه ساده بودنش خیلی هوادار داره. شاید دلیلش همین سبک بودن و ترد بودنش همراه با مزه گردو باشه. یک خوبی فوق العاده اش هم اینه که ما با دو تا زرده تخم مرغ و یک مشت گردو یه عالمه شیرینی خوشمزه برای پذیرایی از مهمون هامون و البته خودمون خواهیم داشت.

طرز تهیه کامل شیرینی پفکی گردویی

به گزارش خبرنگاران به نقل از دونفره

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی گردویی

زرده تخم مرغ 3 عدد

شکر دانه ریز 3/4 پیمانه

وانیل 1/8 قاشق چایخوری

آرد 2 قاشق غذا خوری

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

گردو خرد شده 1 پیمانه

برای آغاز فر رو روشن می کنیم و روی درجه 160 تنظیم می کنیم. زرده تخم مرغی که از سفیده جدا کردیم و یا زرده هایی که از سفیده های جدا شده از تهیه برخی شیرینی ها و یا تهیه آیسینگ اضافه اومده رو داخل یک کاسه می ریزیم و وانیل رو بهش اضافه می کنیم.

یه مقدار با چنگال یا همزن دستی با هم مخلوط می کنیم تا از حالت لختی در بیاد و بعد شکر رو کم کم بهش اضافه می کنیم و با همزن برقی به هم زدن ادامه میدیم.

اونقدر به همزدن ادامه میدیم تا مخلوط زرده و شکر کم کم حجم بگیره و کرم رنگ و کشدار بشه. حالا بکینگ پودر رو با آرد مخلوط می کنیم و وقتی از الک رد کردیم به مخلوط زرده و شکر اضافه می کنیم

با همزن دستی و یا لیسک مواد رو با هم مخلوط می کنیم تا کاملاً یکدست بشه. سپس گردو هامون رو اضافه می کنیم.هرچی تکه های کردو درشت تر باشه، شیرنی اماده شدمون حجیم تر خواهد بود. مواد رو در حد مخلوط شدن با هم هم میزنیم.

حالا با یاری دو تا قاشق مربا خوری از مواد بر می داریم و روی سینی فر که کفش رو با کاغذ روغنی پوشوندیم، با فاصله می ریزیم

حالا برای ده دقیقه سینی رو داخل فر از قبل گرم شده قرار می دیم و بهش اجازه پخت میدیم. بعد از این مدت سینی رو از فر خارج می کنیم و اجازه میدیم تا کاملاً خنک بشه. بعد هم از کاغذ روغنی جدا می کنیم و داخل ظرف در دار نگه داری می کنیم و یا روی ظرف مورد نظر برای سرو رو تا موقع سرو سلفن می کشیم. به همین راحتی به همین خوشمزگی

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 9 دی 1399 بروزرسانی: 9 دی 1399 گردآورنده: armeniaro.ir شناسه مطلب: 1697

به "طرز تهیه کامل شیرینی پفکی گردویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کامل شیرینی پفکی گردویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید