بارقه های امید در تجارت ایران
به گزارش تور ارمنستان ارزان، رئیس کمیسیون صادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی فارس گفت: در چند سال اخیر بخش بازرگانی و تجارت خارجی کشور ما در شرایط بسیار سختی بوده است که در حال حاضر شاهد ایجاد بارقه های امید در این بخش هستیم.

به گزارش از ، خسرو فروغان در جلسه کمیسیون صادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی فارس گفت: امروز تجارت خارجی و ارتباط اقتصادی کشورها با کشور ما در حال تغییرات زیادی است و می توانیم بگوییم راه های برای برقراری مجدد ارتباط با کشورهایی از جمله کشورهای اروپایی، چین و امارات باز شده است.
او اضافه نمود: این درحالی است که خود این کشورها پیشنهاد دهنده راه های حل مسائل اقتصادی با کشور ما هستند و این رویه امید بخشی برای تجار و بازرگانان کشور خواهد بود.
فروغان با بیان اینکه در شرایط نامناسب تصمیم ها منطقی نیست و همه بخش های اقتصادی با مشکل روبرو می گردد، اظهار کرد: برای برخورداری از اقتصاد فعال و پویا باید زنجیره اقتصادی شامل تمام بخش های از جمله صادرات، واردات، فراوری و توزیع باید در کنار هم دیده شوند تا حرکت اقتصادی خوب و روان در کشور ایجاد گردد.
او در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون شورای پژوهش اتاق بازرگانی فارس، افزود: اتاق بازرگانی فارس در دوسال اخیر در مسایل و مسائل بخش اقتصاد، تجارت و بازرگانی استان را احصا و جهت برطرف آنها راهکارهایی را در قالب کار علمی و پژوهشی دنبال می نماید.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه مسائل و موانع در بخش صادرات و واردات بسیار زیاد است و این بیانگر احتیاج این بخش به کارهای علمی و زیربنایی است، ادامه داد: خروجی پژوهش های اتاق بازرگانی موجب برطرف مسائل، تسهیل شرایط و حضور پیروز در بازارهای هدف خواهد شد که ما در این کمیسیون کوشش می کنیم اولویت های طرح های پژوهشی اتاق در حوزه صادرات و واردات را پیشنهاد و با جدیت پیگیری کنیم.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس نیز در این جلسه با اشاره به فرصتهای سرمایه گذاری بی نام (استعلامات 11 گانه اخذ و آماده واگذاری است) موجود در استان گفت: شرایط حال حاضر کشور به منظور انجام سرمایه گذاری بسیار مثبت است.
ساداتی با اشاره به وجود تحریمهای ظالمانه بر صنعت نفت کشور اضافه نمود: درآمد فعلی دولت صرفا منوط به صادرات غیر نفتی است و در این شرایط احتیاج به اعمال محدودیت ها و ممنوعیت هایی در صادرات و واردات کالا می باشد که سیاست گذاری ها در مورد این ممنوعیت ها در راستای حمایت فراوری داخلی و بسیاری از محدودیت های اعمال شده به منظور کاهش احتیاج ارزی کشور تبیین شده است.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صمت فارس، بیان نمود: از 10 هزار و دو فقره سفارش ثبت شده، شش هزار و 176 مورد در کمتر از 7 روز تایید نهایی شده که این نشان دهنده پذیرش بالا در ثبت سفارشات است.
ساداتی همچنین با اشاره به حوزه تجارت خارجی استان بیان نمود: در یک سال گذشته بیش از 600 بخشنامه توسط متولیان حوزه صادرات، واردات و گمرک در کشور صادر شده است که این آمار جای تعمق دارد.
م
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان