ته دیگ با آرد ، 5 مدل ته دیگ آردی طلایی و ترد برای برنج و ماکارونی

به گزارش تور ارمنستان ارزان، درست کردن ته دیگ با آرد یک مدل خوشمزه و ترد ته دیگ است. ته دبگ هم که برای ما ایرانی ها یکی از خوشمزه ترین بخش های انواع پلو و ماکارونی است. ته دیگ آردی که با زعفران یا زردچوبه حسابی طلایی و خوشرنگ شده یک ایده عالی برای درست کردن ته دیگ انواع برنج ساده یا مخلوط و ماکارونی است. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه ته دیگ با آرد و زعفران مجلسی را به شما آموزش دهیم.

ته دیگ با آرد ، 5 مدل ته دیگ آردی طلایی و ترد برای برنج و ماکارونی

مواد لازم برای تهیه ته دیگ با آرد و زعفران

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
آرد سفید3 قاشق غذاخوری
آب سرد1 لیوان فرانسوی دسته دار
نمک1 قاشق چای خوری
روغن مایع4 قاشق چای خوری
زعفران (دم نموده غلیظ)به مقدار لازم

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه ته دیگ با آرد و زعفران: 45 دقیقه

مراحل طرز تهیه ته دیگ آردی با زعفران

درست کردن ته دیگ با آرد با استفاده از آرد سفید گندم یا آرد برنج و ترکیب آن با آب، زعفران، زردچوبه، ماست یا تخم مرغ قابل انجام است. در صورت تمایل، می توانید مقداری کنجد یا مغزیجات دلخواه مانند پسته و بادام را نیز به ترکیبات ته دیگ آردی اضافه کنید این این یا ماکارونی را مقوی تر کنید.

مرحله اول: آرد و آب را ترکیب کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه ته دیگ با آرد گندم، آب سرد را در ظرف مناسبی بریزید و آرد سفید را هم به آن اضافه کنید. مخلوط آب سرد و آرد را به مقدار ای هم بزنید تا گلوله های آرد کاملا باز شوند و مایع یکدستی ایجاد گردد.

توجه داشته باشید، در این مرحله حتما باید از آب سرد بهره ببرید. در غیر این صورت، آرد شما گلوله شده و به سختی باز می گردد.

در صورت تمایل، برای خرید انواع آرد از جمله آرد گندم می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: نمک و زعفران را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه ته دیگ با آرد و آب، وقت آن است که نمک را نیز همراه با مقداری زعفران دم نموده در ظرف حاوی آرد و آب بریزید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا نمک کاملا در آب سرد حل گردد.

برای خرید نمک و زعفران می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: روغن را داغ کنید

در این مرحله نوبت به داغ کردن روغن می رسد. بنابراین، روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد.

برای خرید روغن سرخ کردنی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: مایه ته دیگ را در قابلمه بریزید

پس از داغ شدن روغن، در این مرحله از تهیه ته دیگ آرد شیشه ای، حرارت را ملایم نموده و ترکیب آب، آرد، نمک و زعفران را طوری به قابلمه اضافه کنید که کف قابلمه را به صورت یکنواخت بپوشاند. چند دقیقه منتظر بمانید تا مایه ته دیگ خودش را بگیرد و با حرارت ملایم نسبتا منسجم گردد.

مرحله پنجم: برنج یا ماکارونی را اضافه کنید

پس از آن که مایه ته دیگ خودش را گرفت و به حباب زدن افتادن، برنج چلو () یا ماکارونی () را در قابلمه روی مواد ته دیگ بریزید.

درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و ببندید. سپس، حدود 45 دقیقه منتظر بمانید تا برنج یا ماکارونی شما دم بکشد و ته دیگ با آرد و زعفران کاملا برشته و ترد گردد.

مرحله آخر: غذا را همراه با ته دیگ آردی سرو کنید

پس از گذشت این مدت، برنج یا ماکارونی را در ظرف سرو بریزید و ته دیگ با آرد و زعفران را از قابلمه بیرون بیاورید. ته دیگ را به قطعات دلخواه تقسیم کنید و در ظرف دیگری بگذارید یا اطراف دیس برنج یا ماکارونی بچینید.

و را به روش های حضوری و اینترنتی می توانید از فروشگاه های تهیه کنید.

روش تهیه ته دیگ با آرد برنج

طرز تهیه ته دیگ با آرد برنج درست مانند همان چیزی است که در دستور بالا برایتان گفتیم؛ با این تفاوت که برای تهیه این ته دیگ آردی به جای آرد گندم باید از 2 قاشق غذاخوری آرد برنج برای این مقدار مواد بهره ببرید.

دستور تهیه ته دیگ با آرد و تخم مرغ

برای تهیه ته دیگ آرد و تخم مرغ مثل شما به تخم مرغ احتیاج دارید. در این صورت شما 2 عدد تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم، نصف قاشق چای خوری نمک و مقداری زعفران دم نموده را آماده کنید.

طرز تهیه ته دیگ آرد و تخم مرغ به این صورت است که ابتدا باید آرد را الک کنید. سپس، همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی به مقدار ای هم بزنید تا آرد گلوله نگردد و خمیر یکدستی به دست آید. سپس، مقداری روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد.

خمیر تخم مرغی را به قابلمه اضافه نموده و کمی صبر کنید تا خودش را بگیرد. در ادامه، برنج یا ماکارونی را روی ته دیگ آردی خوشمزه بریزید و درب قابلمه را ببندید تا برای 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد.

را به روش های حضوری و اینترنتی می توانید از فروشگاه های تهیه کنید.

طرز تهیه ته دیگ با آرد و ماست

در طرز تهیه ته دیگ با آرد و ماست شما به یک قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم، 2 قاشق غذاخوری ماست و مقداری زعفران دم نموده احتیاج دارید. این مواد را در ظرف مناسبی بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی ایجاد گردد. باقی مراحل را درست مانند دستور بالا دنبال کنید.

را به روش های حضوری و اینترنتی می توانید از فروشگاه های تهیه کنید.

روش تهیه ته دیگ با آرد سوخاری

در طرز تهیه ته دیگ با آرد سوخاری شما فقط به مقداری آرد سوخاری احتیاج دارید. روش کار به این صورت است که باید مقداری روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و آرد سوخاری را نیز به آن اضافه کنید.

مقدار آرد سوخاری باید به مقدار ای باشد که همه سطح قابلمه را به خوبی بپوشاند. سپس، برنج را نیز به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. به مقدار یک سوم لیوان آب و مقداری کره یا روغن را نیز روی برنج بریزید.

درب قابلمه را ببندید و پس از آن که داغ شد، حرارت را ملایم کنید. پس از 45 دقیقه، برنج شما دم کشیده و ته دیگ آرد سوخاری شما هم کاملا ترد و آماده شده است.

نکات مهم در طرز تهیه ته دیگ با آرد

  • توجه داشته باشید، در طرز تهیه ته دیگ آردی اندازه آرد مصرفی باید با مقدار قابلمه متناسب باشد. به عنوان مثال، برای درست کردن ته دیگ با آرد در قابلمه 20 سانتی متری بهتر است از یک قاشق غذاخوری آرد بهره ببرید تا ته دیگ شما به مقدار کافی نازک و ترد گردد.
  • در صورت تمایل، می توانید زعفران را از دستور تهیه ته دیگ با آرد حذف نموده و در عوض، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.
  • برای تهیه ته دیگ با آرد، بهتر است ابتدا آرد گندم یا آرد برنج را الک کنید تا پس از ترکیب کردن با باقی مواد گلوله نگردد.
  • در صورت تمایل، می توانید مقداری کنجد یا مغزیجاتی مانند خلال پسته و بادام را هم به ترکیبات ته دیگ آردی اضافه کنید.
  • توجه داشته باشید، در هنگام درست کردن ته دیگ با آرد سوخاری احتیاجی نیست ابتدا قابلمه حاوی روغن را داغ کنید. چون اگر روغن داغ باشد، پودر سوخاری فورا سرخ می گردد و در مدت کوتاهی می سوزد. بنابراین، همه مواد را در قابلمه سرد بریزید و سپس، روی حرارت ملایم قرار دهید.

فوت و فن های خوشمزه شدن ته دیگ آردی

طرز تهیه ته دیگ با آرد و زردچوبه چگونه است؟

طرز تهیه ته دیگ با آرد و زردچوبه درست مانند همان چیزی است که در دستور بالا برایتان گفتیم؛ با این تفاوت که باید به مقدار یک قاشق چای خوری زردچوبه هم به مواد مورد احتیاجتان اضافه کنید. در صورت تمایل، می توانید زردچوبه را جایگزین زعفران کنید.

ته دیگ با آرد برای ماکارونی را چگونه درست کنیم؟

برای درست کردن ته دیگ با آرد برای ماکارونی کافی است مراحل بالا را عینا دنبال کنید و به جای برنج، ماکارونی را روی مواد ته دیگ آردی بریزید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 19 آذر 1403 بروزرسانی: 19 آذر 1403 گردآورنده: armeniaro.ir شناسه مطلب: 2722

به "ته دیگ با آرد ، 5 مدل ته دیگ آردی طلایی و ترد برای برنج و ماکارونی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ته دیگ با آرد ، 5 مدل ته دیگ آردی طلایی و ترد برای برنج و ماکارونی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید