خانواده های مسافران چینی به دنبال پاسخ مقام های مالزیایی
به گزارش تور ارمنستان ارزان، خبرنگاران: بستگان و خانواده های مسافران هواپیمای مسافربری مالزیایی وارد شهر کوالالامپور شده اند تا پاسخ مقام های دولت مالزی در مورد حادثه ناپدید شدن این هواپیما را بشنوند.

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از پرس تی وی، خانواده و بستگان حدود 50 مسافر این پرواز روز گذشته وارد پایتخت مالزی شدند و خواهان دیدار با نجیب رزاق نخست وزیر و هشام الدین حسین وزیر حمل و نقل مالزی هستند.
بر اساس این گزارش خانواده های مسافران چینی اعلام کردند، تاکنون اطلاعات کافی را در مورد سرنوشت این هواپیمای ناپدید شده دریافت ننموده اند. خانواده های چینی بر این باورند که دولت مالزی واقعیت و حقایق مربوط به علت اصلی ناپدید شدن این هواپیما را اعلام ننموده است.
دولت چین نیز پیش از این به شدت از عملکرد دولت مالزی انتقاد نموده بود. با گذشت نزدیک به 3 هفته از ناپدید شدن هواپیمای مسافربری مالزی با 239 سرنشین هنوز هیچ اطلاعی از سرنوشت این هواپیما به دست نیامده و جستجو برای پیدا کردن لاشه این هواپیما در اقیانوس هند ادامه دارد.
گرچه فرضیه های مختلفی در مورد علت اصلی ناپدید شدن این هواپیما مطرح شده ولی هنوز هیچ مساله قطعی از سوی مقام های رسمی تایید نشده است. طی هفته گذشته ماهواره های استرالیا، چین و فرانسه تصاویر زیادی را در مورد لاشه احتمالی این هواپیما منتشر کردند ولی تاکنون هیچ یک از این تصاویر تایید نشده است.
هواپیمای بوئینگ 777 متعلق به شرکت هواپیمایی مالزی روز شنبه 2 هفته پیش در ساعت 12 و 41 دقیقه فرودگاه کوالالامپور را با 239 مسافر و خدمه به مقصد پکن ترک نموده ولی در ساعت یک و 20 دقیقه از رادارها محو شده و تماس خلبان با برج کنترل قطع شده است. این هواپیما حامل 12 خدمه و 227 مسافر از جمله 154 تبعه چینی بوده است.
منبع: تسنیم