تور گرجستان: خوراکی هایی از گرجستان

به گزارش تور ارمنستان ارزان، معرفی غذاهایی از گرجستان

غذا در کشور گرجستان به برترین نحو معرف فرهنگ این کشور است. غذاهای گرم، چسبناک و خوشایندی مانند خاچاپوری (نان پرشده با پنیر) به خوبی با ماتاسونی (ماست ترش) به تعادل می رسند. گیاهانی مانند ترخون، جعفری، شوید و گشنیز به خوبی با گردو و سیر مخلوط می شوند تا یک سس قوی و سیرنماینده ایجاد نمایند. با خبرنگاران همراه باشید و با خوراکی های گرجستانی آشنا شوید:

تور گرجستان: خوراکی هایی از گرجستان

با ما سفر کنید و با تور گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.

خاچاپوری (خاچاپوری)

هیچ سفری به گرجستان بدون خوردن خاچاپوری تکمیل نخواهد شد و یا حتی ممکن است چنین سفری ممکن نباشد. این نان نرم و گرم که با پنیر پر شده است، به قدری لذیذ است که انگار با چکیدن هر تکه محتویاتی داخل آن، مایعی دلربا به دهان شما وارد می گردد. مدل اصلی این نان به صورت گرد بوده و از پنیر پر شده است ولی مدل ه ای دیگری از آن نیز وجود دارند که برای نمونه می توان به مدلی که روی آن تخم مرغ ریخته شده است (خاچاپوری آدجاریان)، مدلی که بسته چهار لایه خمیر، خاچاپوری ترخون، قارچ و پای های پرشده با برنج اشاره نمود.

می توان گفت که برترین خاچاپوری را می توان در خانه ها و زمانی که به صورت تازه برای صبحانه پخته می شوند تجربه کرد (برای ما این تجربه در تفلیس و کیسی خوی بود) یافت. در سوانتی نیز نسخه ای از خاچاپوری وجود دارد که با تره پر می گردد. اگر در اقامت خود در گرجستان با یک خانواده سروکار ندارید، ناامید نشوید زیرا در هر گوشه ای از تفلیس می توانید دکه های خاچاپوری فروشی بیابید.

بدریجان نیگزیت (Badrijan Nigzit)

نوارهای بادمجان سرخ شده ای که تخت بریده شده اند و روی آن ها با رب گردو پرشده است. این غذای ترش و شیرین، یکی از گزینه های مورد علاقه شما خواهد شد.

موشمالا (Mushmala)

این میوه یک میوه خرمالویی رنگ و آبدار است که میزان آن تقریبا به میزان یک گردو است. هسته های تیره و براق آن نیز شبیه به سنگ های تزئینی چشم ببری است و حتی می توانید با آن به انجام بازی مانکالا (Mancala) بپردازید.

لوبیانی (Lobiani)

این نان، تقریبا شبیه به خاچاپوری است ولی با عصاره لوبیا پر شده است و به همین علت نیز از خاچاپوری اصلی که با پنیر پر می گردد، سالم تر است.

مچادی (Mchadi)

این مورد در حقیقت، نان ذرت گرجستانی است و به قدری سبک است که احساس می کنید که هم وزن یک کاغذ است. این نان معمولا به صورت همزمان با لوبیو خورده می گردد.

چاکاپولی (Chakapuli)

سوپ گوشت بره و سبزیجات که معمولا در تعطیلات ویژه ای مانند عید پاک خورده می گردد.

خوبدری (Kubdari)

این غذا تقریبا شبیه به خاچاپوری است که با تکه های کوچک گوشت، ادویه و پیاز پر شده است. این وعده یکی از غذاهای ویژه سوانتی ها است. برای خوردن این غذا می توانید به رستورانی در توقف گاه بین زوگدیدی (Zugdidi) و مستیا رفته و یا به سراغ خانه ای که در راستا مستیا به اوشگولی (Ushguli) قرار گرفته است بروید.

تاتارا (Tatara)

این شیرینی از عصاره جوشانده شده و فشرده شده انگور درست شده است. برای درک بهتر این غذا می توانید آن را به عنوان یک رولت میوه با شکر اضافه در نظر بگیرید.

منبع: الی گشت
انتشار: 13 اسفند 1400 بروزرسانی: 13 اسفند 1400 گردآورنده: armeniaro.ir شناسه مطلب: 2323

به "تور گرجستان: خوراکی هایی از گرجستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور گرجستان: خوراکی هایی از گرجستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید