طرز تهیه فالوده طالبی با طعمی بی نظیر
به گزارش تور ارمنستان ارزان، برای نوشتن از طرز تهیه فالوده طالبی خنک و خوشمزه باید گریزی به دوران خوش قدیم داشت تا یکبار دیگر ارزش و جایگاه این نوشیدنی معجزه آسا را به خود یادآوری کنیم. نام فالوده که به گوشمان می خورد، خاطرات خوش دوران کودکی یک به یک در ذهنمان تداعی می شود.
طعم فالوده در انواع کرمانی، شیرازی یا یزدی آن برای یکبار هم که شده، در دفتر خاطرات کودکی هر یک از ما ثبت شده است. جالب است بدانید که نوستالژی های دوران کودکی ما پای خود را از مرزهای این کشور بیرون گذاشته اند. حالا افرادی از شبه قاره هند هم در خاطرات خوش ما سهمی دارند.
اما از این ها که بگذریم، عطش و گرمای تابستان را با هیچ چیزی مثل یک نوشیدنی خنک، نمی توان تحمل کرد. اگر شما هم دنبال راه فراری از گرمازدگی تابستان هستید، باید بگوییم که جای خوبی پا گذاشته اید. ما در این مقاله قصد داریم با ارائه دستور طرز تهیه فالوده طالبی خنک و خوشمزه، اسباب لذت و خوشی را در یک عصر تابستانی برای شما فراهم کنیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه فالوده طالبی
در طرز تهیه فالوده طالبی خنک و خوشمزه با هیچ سختی ای روبه رو نخواهید بود. مواد اولیه این نوشیدنی خوش طعم تقریبا در هر خانه ای یافت می شود. اگر صاحب خانواده ای 4 نفره هستید، با این مقدار از مواد اولیه که در ادامه گفته می شود، می توانید فالوده طالبی خوشمزه ای را تدارک ببینید و خاطره ای خوش برای خودتان رقم بزنید.
- 2 فنجان شیر
- 1 قاشق غذاخوری تخم شربتی
- نصف فنجان ورمیشل
- 1 عدد طالبی
- 2 قاشق غذاخوری اسانس گل رز
- 4 قاشق غذاخوری شکر
بهترین دستور طرز تهیه فالوده طالبی
همان طور که گفته شد، در طرز تهیه فالوده طالبی با مراحل سخت و پرپیچ و خمی روبه رو نیستید. تنها در 5 گام ساده می توانید این فالوده طالبی خوشمزه را تهیه کنید.
- در طرز تهیه فالوده طالبی خنک و خوشمزه، اولین گام اضافه نمودن اسانس گل رز به شیر است. لازم است ترکیب شیر و اسانس را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.
- رفتن سراغ تخم شربتی دومین گام در طرز تهیه فالوده طالبی خواهد بود. 1 قاشق غذاخوری تخم شربتی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در آب خیس کنید.
- در این فاصله یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید و با جوش آمدن آب، ورمیشل را به آن اضافه کنید. بعد از پخته شدن، ورمیشل را از آب جدا کنید و کنار بگذارید.
- گام چهارم در طرز تهیه فالوده طالبی، رفتن سراغ اصل ماجرا یعنی طالبی است. طالبی را برش بزنید و قطعات برش زده را در مخلوط کن بریزید.
- گام آخر، ترکیب کردن تمام مواد اولیه با هم است. طالبی، شیر، تخم شربتی، شکر و ورمیشل پخته شده را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و اجازه دهید در یخچال به درجه خنکی لازم برسد.
- زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه
- زمان لازم برای پخت و آماده سازی فالوده طالبی: 1 تا 1 ساعت و نیم
ارزش غذایی مواد اولیه در طرز تهیه فالوده طالبی
خوب است بدانید که ارزش غذایی هر لیوان فالوده طالبی با این دستور برابر است با:
- 217 کالری
- 6 گرم چربی
- 3 گرم کربوهیدرات
- 9 گرم پروتئین
خاصیت طالبی برای بدن
بهبود سلامت قلب، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت بینایی، افزایش سلامت پوست، کمک به فرآیند هضم غذا، کنترل دیابت و سلامت استخوان ها و دندان ها از جمله خواص و مزایای خوردن طالبی است.
خواص درمانی تخم شربتی
اگر نمی دانید تخم شربتی چیست، باید بگوییم تخم شربتی همان دانه گیاه خوش بو ریحان است که به عنوان سبزی خوردن مورد استفاده قرار می گیرد. از خواص درمانی تخم شربتی باید به موارد زیر اشاره کرد:
- خاصیت درمانی برای سرماخوردگی
- خاصیت درمانی برای بیماری های تنفسی
- خاصیت درمانی برای ناراحتی های گوارشی
- خاصیت درمانی برای آرامش اعصاب
- خاصیت درمانی برای پوسیدگی دندان
- خاصیت درمانی برای مسائل روده و مثانه
- خاصیت درمانی برای رفع مسائل پوستی
خواص اسانس گل رز
گل رز اتصال عمیقی با قلب دارد. رایحه گل رز می تواند جوهری از عشق را در وجود ما زنده کند. اما باید به رایحه خوش بو گل رز، خاصیت درمانی آن را هم اضافه نمود. مبارزه با اضطراب و افسردگی، افزایش سلامت پوست و ایجاد تعادل در هورمون های بدن از اصلی ترین و مهم ترین کارکردهای درمانی اسانس گل رز است.
نکات طلایی در طرز تهیه فالوده طالبی خنک و خوشمزه
- استفاده از شیر در طرز تهیه فالوده طالبی خنک و خوشمزه، خاصیت درمانی آن را به طور قابل توجهی ارتقا می دهد. اما اگر به شیر آلرژی دارید، می توانید آن را با آب جایگزین کنید.
- اگر در خانه به اسانس گل رز دسترسی ندارید، می توانید گلاب را به جای آن در طرز تهیه فالوده طالبی خنک و خوشمزه مورد استفاده قرار دهید. اما یادتان باشد با اضافه نمودن اسانس گل رز به فالوده طالبی، آن را به یک معجون درمانی تبدیل می کنید.
- در صورتی که شرایط استفاده از مخلوط کن را ندارید، اصلا نگران نباشید. بهترین جایگزین در این مرحله رنده کردن طالبی خواهد بود.
- در صورت تمایل می توانید به جای شکر از بستنی استفاده کنید. اضافه نمودن بستی به دستور طرز تهیه فالوده طالبی، طعمی کلاسیک و لذت بخش به آن می بخشد.
- در دستور تهیه فالوده طالبی، استفاده از تخم شربتی به صورت قالب یخی می تواند گزینه هوشمندانه ای باشد. ضمن این که زیبایی بیشتری هم به شکل ظاهری فالوده طالبی شما می بخشد.
- در اضافه نمودن طعم دهنده های مختلف به فالوده طالبی دستتان باز است. این که از چه نوع ماده غذایی برای تزئین فالوده طالبی خود بهره می برید، کاملا به ذائقه و سلیقه خودتان بستگی دارد.
ما در این بخش از مقالات خبرنگاران سعی کردیم بهترین طرز تهیه فالوده طالبی را در اختیار شما قرار دهیم و خیلی مختصر به خاصیت درمانی آن اشاره کنیم. اگر فکر می کنید نکته ای لازم است تا در تهیه این فالوده به آن توجه شود، در بخش کامنت ها ما را آگاه کنید.
منبع: اسنپ مارکت