ارمنستان و عراق مشتری جوجه شترمرغ های گیلان

به گزارش تور ارمنستان ارزان، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: بازار صادرات جوجه شترمرغ های گیلان خوب است و ارمنستان و عراق مشتری جوجه شترمرغ های گیلان محسوب می شوند.

ارمنستان و عراق مشتری جوجه شترمرغ های گیلان

سورنا چایچی در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: به دلیل مزیت های فراوانی که شترمرغ دارد به دام فردا مشهور گردیده است.

وی اضافه کرد: مقاومت این پرنده در مقابل بیماری ها و تغذیه آسان آن موجب می گردد که هزینه تمام گردیده پرورش آن صرفه اقتصادی داشته باشد.

چایچی ادامه داد: 760قطعه شترمرغ در گیلان در حال پرورش است و یک کارخانه جوجه کشی شترمرغ نیز با میزان فراوری هزار و 350تخم مرغ در هر دوره در شهرستان رضوانشهر فعال است.

وی اضافه کرد: افزایش فراوری تخم مرغ در گیلان وجود ندارد و در صورت ابطال پروانه یکی از فراورینمایندگان به فراوری نماینده بعدی مجوز داده خواهد شد.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان در پاسخ به اینکه چرا برای افزایش فراوری شترمرغ در گیلان اقدامات گسترده تری صورت نمی گیرد، گفت: از آنجاییکه که شترمرغ ناقل بیماری آنفلوانزای مرغی است و گیلان از استانهای مهم فراورینماینده مرغ کشور است، احتیاط می گردد برای جلوگیری از خسارت به مرغداران، پرورش شترمرغ در این استان رو به افزایش نرود.

وی گفت: در حال حاضر 10 بهره بردار در پرورش شترمرغ فعال هستند.

چایچی در خصوص وضعیت جوجه های شتر مرغ گیلان گفت: بازار فروش این جوجه ها بسیار خوب است و هر ساله یک هزار و 250قطعه جوجه شتر مرغ از گیلان به کشورهای ارمنستان،عراق، تاجیکستان و... صادر می گردد.

لازم به ذکر است؛شترمرغ بزرگترین پرندهٔ زنده دنیاست و تخم آن نیز از هر پرنده زنده دیگری بزرگتر است. شترمرغ ظاهر منحصربه فردی دارد که آن را از پرندگان دیگر متمایز می نماید. آنها با گردن و پاهای بلند خود قادرند با سرعت حدود 70 کیلومتر بر ساعت بدوند که بالاترین سرعت زمینی در میان تمام پرنده هاست. غذای اصلی شترمرغ گیاهان است اما از بی مهرگان هم تغذیه می نمایند. آنها به صورت گروهی و در گروه های پنج تا پنجاه نفری گذران زندگی می نمایند و در هنگام خطر یا برای پنهان شدن روی زمین دراز کشیده یا فرار می نمایند اما اگر در گوشه ای گیر افتاده و را فراری نداشته باشند با پاهای قدرتمند خود به دشمن حمله می نمایند.

پرهای شترمرغ ها کاربرد زینتی دارد و در پوشاک هم استفاده می گردد. پوست آنها برای فراوری چرم استفاده گردیده و گوشتشان نیز در بازار عرضه می گردد.

شترمرغ نر پرهای سیاهی دارد و انتهای پرها و بال های آن سفید است ولی پرهای شترمرغ ماده قهوه ای رنگ است. سر و گردن شترمرغ بدون پر و طاس است. این پرنده اغلب بصورت گروهی در بین گله های پستانداران علفخوار همچون گورخر و گاومیش و کل یال دار به سر می برد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 15 اسفند 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: armeniaro.ir شناسه مطلب: 222

به "ارمنستان و عراق مشتری جوجه شترمرغ های گیلان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ارمنستان و عراق مشتری جوجه شترمرغ های گیلان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید