بروشِتا گوجه فرنگی

به گزارش تور ارمنستان ارزان، بروشتا نوعی پیش غذا یا میان وعده ایتالیایی است که بسیار خوشمزه است و مطمئن باشید هوادار پروپاقرص آن خواهید شد.

بروشِتا گوجه فرنگی
  • تعداد: 4 تا 5 نفر
  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 5 دقیقه

مواد لازم

  • 1/3 پیمانه پنیر فتا خرد شده با گوجه فرنگی و ریحان
  • 1/3 پیمانه گوجه فرنگی خشک، خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک حبه سیر رنده شده
  • ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • 8 تا 10 تکه نان باگت فرانسوی
  • دو عدد گوجه فرنگی خرد شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، پنیر فتا، گوجه فرنگی خشک، ریحان و جعفری را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2- در کاسه ای دیگر، روغن، سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید. مخلوط روغن را روی نان ها بمالید. نان ها را داخل سینی فر بچینید و حدود 5 دقیقه بپزید تا برشته شوند. از فر خارج کنید. روی آنها حلقه های گوجه فرنگی قرار دهید. روی آن پنیر و دوباره گوجه فرنگی بگذارید. حدود یک تا دو دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیر کمی آب گردد و گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 181
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 8 میلی گرم
  • چربی اشباع شده: 2 گرم
  • کربوهیدرات: 18 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 344 میلی گرم
  • پتاسیم: 274 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: armeniaro.ir شناسه مطلب: 2460

به "بروشِتا گوجه فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بروشِتا گوجه فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید