بروشِتا گوجه فرنگی
به گزارش تور ارمنستان ارزان، بروشتا نوعی پیش غذا یا میان وعده ایتالیایی است که بسیار خوشمزه است و مطمئن باشید هوادار پروپاقرص آن خواهید شد.
- تعداد: 4 تا 5 نفر
- زمان تهیه: 10 دقیقه
- زمان پخت: 5 دقیقه
مواد لازم
- 1/3 پیمانه پنیر فتا خرد شده با گوجه فرنگی و ریحان
- 1/3 پیمانه گوجه فرنگی خشک، خرد شده
- دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک حبه سیر رنده شده
- ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- 8 تا 10 تکه نان باگت فرانسوی
- دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، پنیر فتا، گوجه فرنگی خشک، ریحان و جعفری را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2- در کاسه ای دیگر، روغن، سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید. مخلوط روغن را روی نان ها بمالید. نان ها را داخل سینی فر بچینید و حدود 5 دقیقه بپزید تا برشته شوند. از فر خارج کنید. روی آنها حلقه های گوجه فرنگی قرار دهید. روی آن پنیر و دوباره گوجه فرنگی بگذارید. حدود یک تا دو دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیر کمی آب گردد و گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 181
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 8 میلی گرم
- چربی اشباع شده: 2 گرم
- کربوهیدرات: 18 گرم
- فیبر: 2 گرم
- سدیم: 344 میلی گرم
- پتاسیم: 274 میلی گرم
انتشار: 17 مرداد 1401
بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: armeniaro.ir
شناسه مطلب: 2460
به "بروشِتا گوجه فرنگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "بروشِتا گوجه فرنگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید