رنگی ترین آب های دنیا؛ وقتی انسان طبیعت را دستکاری می نماید

به گزارش تور ارمنستان ارزان، چند روز پیش بعد از اختلالی که در عملیات پاک سازی یک معدن با اسید به وجود آمده بود، میلیون ها لیتر پساب آلوده به رودخانه انیموس (Animas) نشت کرد و این آبراهه محبوب و پربازدید در طول یک شب، از آبی به نارنجی نئونی تغییر رنگ داد.

رنگی ترین آب های دنیا؛ وقتی انسان طبیعت را دستکاری می نماید

البته این اولین بار نیست که انسان به اشکال مختلف باعث تغییر رنگ حجم وسیعی از آب به رنگ های ترساننده و غیرطبیعی می گردد . در ادامه برای آشنایی با مواردی که آلودگی های صنعتی، با نشان دادن روحیه هنرمندانه خود طبیعت را رنگ آمیزی نموده اند، با خبرنگاران همراه باشید!

معدن پوتاش (Potash) در نزدیکی شهر مواب (Moab)، ایالت یوتا

شوراب های آبی براقی که در تصویرها می بینید، تنها بخش های قابل رؤیت از مجموعه عظیم زیرزمینی استخراج پتاسیم در معدن پوتاش هستند. منبع این رنگ های غیرطبیعی و درعین حال زیبا، نوعی ماده شیمیایی خاص است که قابلیت جذب حرارت آب را افزایش می دهد و برای تبخیر سریع منابع آب اطراف معدن، به آن ها افزوده می گردد.

خط ساحلی هنگ کنگ

خط ساحلی هنگ کنگ مملو از کود و فضولات حیوانی است و به همین دلیل زیستگاه بسیار مناسبی برای نوعی جلبک درخشان با نام علمی نوکتیلوکا سینتیلانس (Noctiluca scintillans) به شمار می آید. این جلبک ها در مواقع خاص آغاز به نورافشانی به رنگ آبی نئونی می نمایند که نتیجه آن ایجاد یک هاله درخشان آبی رنگ در امتداد خط ساحلی است.

برکلی پیت (Berkeley Pit)، تپه بیوت (Butte)، ایالت مونتانا

برکلی پیت که قبلا یک معدن مس بود، در حال حاضر تنها محل در تمام دنیاست که در آن برای دیدن زباله های سمی از شما پول می گیرند! آب مانده و مسموم برکلی پیت، سرشار از فلزات سنگین و سموم صنعتی مثل مس، آهن، آرسنیک، کادمیوم و روی است.

رودخانه زرد، استان لانجو (Lanzhou)، چین

خوانگ خه یا رودخانه زرد در کشور چین، به دلیل آلودگی شدید شهرت ناخوشایندی دارد. آلودگی این رود در استان لانجو به آن جلوه عجیب و نامتعارفی می دهد. این قسمت از رود در ساعات مختلف روز محل تخلیه فاضلاب های شهری یا پساب های صنعتی است و به همین دلیل بسته به نوع آلودگی که در هرلحظه به آن افزوده می گردد، آب از صورتی نئونی پررنگ به قرمز آتشین تغییر رنگ می دهد.

دریاچه اری (Erie)، ایالت میشیگان

شکوفا شدن جلبک های سمی در فصل تابستان، یکی از خصوصیت های اصلی دریاچه اری به شمار می آید. نیتروژن و فسفر کودهای شیمیایی که در زمین های کشاورزی اوهایو و ایندیانا استفاده می شوند، به آب این دریاچه راه پیدا می نمایند و همین مسئله باعث افزایش رشد و شکوفه دادن جلبک ها و درنتیجه تغییر رنگ آب دریاچه به رنگ سبز تیره می گردد. این جلبک ها نوعی سم به نام مایکروسیستین (microcystin) فراوری می نمایند که در صورت تماس با پوست باعث ایجاد عوارضی مثل جوش، کهیر و تنگی نفس می گردد. منبع : Gizmodoمنبع: کجارو
انتشار: 23 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: armeniaro.ir شناسه مطلب: 818

به "رنگی ترین آب های دنیا؛ وقتی انسان طبیعت را دستکاری می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رنگی ترین آب های دنیا؛ وقتی انسان طبیعت را دستکاری می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید