طرز تهیه ترشی ذرت به 3 روش

به گزارش تور ارمنستان ارزان، طرز تهیه ترشی ذرت کار بسیار ساده ای است و شما می توانید این ترشی را با تغییرات جزئی، به شکل ترشی ذرت ساده، ترشی بلال شیری، ترشی ذرت و فلفل دلمه ای درست کنید.

طرز تهیه ترشی ذرت به 3 روش

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - ترشی ها در ایران و خارج از ایران هواداران بسیار زیادی دارند. ترشی ذرت به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، از آن برای تزئین غذا بسیار استفاده می گردد. همچنین ترشی ذرت را می توانید در کنار انواع غذا ها سرو کنید. برای داشتن یک ترشی متنوع این ترشی انتخاب خوبی است، آن را درست کنید و از طعم و ظاهر بی نظیر آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه ترشی ذرت به سه روش را خواهید خواند.

چنانچه مطالعه طرز تهیه ترشی ذرت خاصی مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده به موضوع دلخواه خود برسید:

1. ترشی ذرت ساده

2. ترشی بلال شیری

3. ترشی ذرت و فلفل دلمه ای

1. طرز تهیه ترشی ذرت ساده

مواد لازم
آب6 پیمانه
ذرت کامل8 عدد عظیم
سرکه سیب ½4 پیمانه
پیاز قرمز 1 عدد عظیم
شکر ¾پیمانه
نمک¼پیمانه
فلفل چیلی قرمز 7 عدد
برگ بوی خشک 1 عدد

زمان لازم برای آماده سازی مواد ترشی 2 ساعت

دستور تهیه

  • 6 پیمانه آب، سرکه، شکر، نمک و برگ بو را در یک ظرف بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. آن را هم بزنید تا شکر ها حل شوند.
  • پیاز را نازک و ورقه ای برش بزنید.
  • پوست ذرت را بگیرید و آن ها را به شکل حلقه ای و بسیار نازک با یک چاقو تیز برش بزنید.
  • فلفل چیلی را از طول برش بزنید.
  • اکنون ذرت و فلفل ها را درون شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آن را با مایع سرکه خنک شده پر کنید.
  • حدود دو ساعت صبر کنید تا مواد خنک شوند، سپس در شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا ترشی برسد.

این ترشی را با انواع غذا می توانید سرو کنید… نوش جان …

2. طرز تهیه ترشی بلال شیری

مواد لازم
بلال شیری4 عدد
فلفل تند2 عدد
سیر به دلخواه چند حبه
سرکه قرمز و نمک به میزان لازم
دانه فلفل سیاه، سیاه دانه کمی

زمان لازم برای آماده سازی مواد ترشی 2 ساعت

دستور تهیه

  • شیر بلال ها را پوست بگیرید و آن ها را با کمی آب روی شعله بگذارید تا بپزند.
  • سپس آن ها را به صورت حلقه ای نازک برش بزنید. برای این کار از یک چاقوی تیز بهره ببرید.
  • سرکه و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • اکنون درون شیشه های خشک و تمیز حلقه های بلال بچینید به این صورت که یک ردیف بلال بگذارید و روی آن یک ردیف سیر و فلفل بچینید. این کار را تکرار کنید تا شیشه پر گردد. (توجه کنید که سیر و فلفل سبز حتما خشک باشند، اگر خیس باشند ترشی کپک می زند.)
  • سپس مخلوط نمک و سرکه را روی آن بریزید تا همه مواد در سرکه غوطه ور شوند.
  • در شیشه را ببندید و آن را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
  • پس از دو هفته ترشی بلال شیری شما آماده سرو است.

3. طرز تهیه ترشی ذرت و فلفل دلمه ای

مواد لازم (برای 8 شیشه کوچک)
کنسرو ذرت 5 قوطی
گوجه450 گرم
فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده1 و 1/2 فنجان
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 3/4 فنجان
خیار ریز خرد شده 1 فنجان
پیاز ریز خرد شده1 فنجان
سرکه سیب 2 فنجان
شکر1/2 فنجان
نمک1 قاشق غذاخوری
دانه خردل1 قاشق چایخوری
تخم کرفس1 قاشق چایخوری

زمان لازم برای آماده سازی مواد ترشی 2 ساعت

دستور تهیه

  • در قدم اول گوجه ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید. دانه های گوجه را جدا کنید و گوشت آن را به صورت نگینی ریز و خرد کنید. (اگر دریافت پوست گوجه ها سخت است می توانید گوجه ها را چند دقیقه در آب جوش بگذارید تا پوست گوجه ها راحت تر جدا شوند).
  • فلفل دلمه ای سبز و قرمز را بشویید و آن ها را نیز خرد کنید.
  • پیاز و خیار را پوست بگیرید و آن ها را هم خرد کنید.
  • همه مواد خرد شده را در یک ظرف عظیم با هم مخلوط کنید.
  • سپس کنسرو ذرت را همراه با آب آن به مواد خرد شده اضافه نموده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  • در یک ظرف جدا سرکه، شکر، نمک، دانه خردل و تخم کرفس را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سس حاصله را به مواد خرد شده اضافه کنید.
  • اکنون مواد را در یک قابلمه یا یک تابه عظیم بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش آید. به محض اینکه جوش آمد شعله را کم کنید و صبر کنید تا به مدت یک ساعت مواد بپزند و آب اضافی آن تبخیر گردد.
  • در این مدت شیشه های مورد نظر برای نگهداری ترشی را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.
  • پس از اینکه آب مواد تمام شد آن ها را در شیشه های خشک بریزید، در آن ها را محکم ببندید و در یخچال بگذارید تا ترشی برسد.
  • توجه کنید این ترشی به دلیل داشتن مقداری شکر طعم ملایمی دارد و تندی و تیزی آن کم است.
  • پس از حداقل یک هفته می توانید ترشی را همراه با انواع غذا ها نوش جان کنید.

سخن پایانی

توجه کنید که ترشی ذرت را هم می توانید با دانه های پر خاصیت ذرت و هم با ذرت کامل، ولی تکه شده درست کنید. این ترشی را درست کنید و نظر و تجربیات خود را با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران در بخش ارسال نظر در میان بگذارید. می توانید طرز تهیه ترشی زیتون را نیز در خبرنگاران بخوانید.

منبع: setare.com
انتشار: 10 تیر 1400 بروزرسانی: 10 تیر 1400 گردآورنده: armeniaro.ir شناسه مطلب: 2030

به "طرز تهیه ترشی ذرت به 3 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی ذرت به 3 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید