علل و عوامل درد سیاتیک در دوران بارداری

به گزارش تور ارمنستان ارزان، دلیل درد سیاتیک در بارداری فشاری است که جنین بر روی این عصب وارد می نماید.در این مطلب با دلیل و راه های پیشگیری و درمان درد سیاتیک در بارداری آشناشوید.

علل و عوامل درد سیاتیک در دوران بارداری
همزمان با رشد فرزند شما، ممکن است احساس نمایید که جنین بر روی عصب سیاتیک تان قرار گرفته است. عصب سیاتیک بزرگ ترین و طولانی ترین عصب بدن شما به شمار میرود. این عصب که ضخامتی مشابه انگشت شصت شما دارد، از ناحیه انتهایی ستون فقرات شروع می شود. از آنجا برای رفتن به باسن کشاله ران ها و سپس ساق پا به دو شاخه تقسیم می شود. که به هرگونه ناراحتی مربوط به این اعصاب درد سیاتیک گفته می شود.

بعضی از افراد سیاتیک را دردی نفس گیر توصیف می نمایند که از باسن شروع شده و تا پشت پا کشیده می شود. افراد دیگر بیشتر این درد را در ناحیه باسن احساس می نمایند. توصیفات مختلفی از درد سیاتیک وجود دارد؛ این درد ممکن است به طور متناوب باعث ناراحتی فرد شده و یا مداوم باشد. در همه این موارد درد سیاتیک می تواند شما را بسیار آزرده نموده از انجام امور روزمره باز دارد.

محتمل است ناراحتی سیاتیک پس از تولد فرزندتان با زمان تسکین یافته یا کاملا رفع شود. برای بعضی از خانم ها همزمان با رشد جنین و جابجا شدنش از روی عصب سیاتیک، این درد فروکش می نماید. در این مدت برای تسکین درد سیاتیک در بارداری، ناحیه دردناک را به محض شروع درد با یخ کمپرس نمایید. پس از گذشت چند روز با کیسه آب گرم درمان ادامه دهید. در بعضی موارد حمام اب گرم می تواند تسکین دهنده باشد؛ بعلاوه می توانید از استامینوفن برای تسکین درد استفاده نموده و با پزشک تان راجع به طب سوزنی مشورت نمایید. تمرینات کششی متمرکز بر روی قسمت پایینی کمر، باسن و عضلات همسترینگ و بعلاوه شنا یا راه رفتن هم می تواند به کاهش ناراحتی یاری نماید.

راه های پیشگیری از درد سیاتیک در بارداری قبل از اقدام به باردار شدنخانم هایی که به دیسک کمر مبتلا هستند و قصد بارداری دارند، 6 تا 9 ماه قبل از بارداری به فیزیوتراپ مراجعه نمایند و ورزش های مناسب که به تقویت و هماهنگی عضلات کمر، شکم و ستون فقرات یاری می نماید، انجام دهند.

به این ترتیب صدمه به کمر کمتر خواهد شد و فرد بارداری و زایمان راحت تری خواهد داشت. خانم بارداری که دیسک کمر دارد، باید استراحت بیشتری داشته باشد و در طول بارداری فشار زیادی به خود وارد نکند اما این به معنی استراحت مطلق نیست. پیاده روی مرتب بسیار موثر است و راه رفتن و کار خانه ورزش محسوب نمی شود. پیاده روی باید در فضای باز و به منظور ورزش حداقل نیم ساعت و در حدی که کمی عرق روی پیشانی بنشیند، باشد. ماساژها و دستکاری افراد غیر وارد که می گویند رگ می گیریم یا با ماساژ عصب سیاتیک یا دیسک را جا می اندازیم، خطرناک است.

منبع: سایت ستاره

منبع: راسخون
انتشار: 14 آبان 1400 بروزرسانی: 14 آبان 1400 گردآورنده: armeniaro.ir شناسه مطلب: 2196

به "علل و عوامل درد سیاتیک در دوران بارداری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "علل و عوامل درد سیاتیک در دوران بارداری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید