کدام غذاها برای بچه ها بیش فعال مناسب است؟
به گزارش تور ارمنستان ارزان، بعضی از بچه ها واکنش های آلرژیک به انواع خاصی از مواد غذایی مانند لبنیات و ... را دارند که می تواند آغازگر علائم بیش فعالی باشد. برای همین برترین گزینه صحبت با پزشک قبل از هر گونه تغییر در رژیم غذایی کودک است.
با این حال 11 گزینه غذایی برای بچه ها مبتلا به بیش فعالی شامل موارد زیر است:
سیب: کربوهیدرات های پیچیده از قبیل سبزیجات و بعضی از میوه ها مثل سیب برای بچه ها بیش فعال بسیار توصیه می شوند. اگر کودک شما بیش فعال است، با خوردن کربوهیدرات های پیچیده در هنگام شب، خواب بهتری را تجربه خواهد نمود.
پنیر بز: پنیر یک منبع سرشار از پروتئین است. در این میان بسیاری از بچه ها بیش فعال به شیر گاو و لاکتوز موجود در آن حساسیت دارند چون آغازگر علائم بیش فعالی است. اگر شما به وجود آلرژی به شیر گاو در کودک تان شک دارید، سعی کنید پنیر بز را برای بهبود تمرکز و بهبود اثر داروهای بیش فعالی به او بدهید.
گلابی: خواصش بسیار شبیه سیب است و منبع خوبی از کربوهیدرات های پیچیده محسوب می گردد. مصرف گلابی هم به خواب خوب شبانه در مبتلایان به بیش فعالی یاری می نماید.
ماهی تن: سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که به طور قابل توجهی علائم بیش فعالی را در بسیاری از بچه ها کاهش می دهد. ماهی تن را به صورت ساندویچ یا سالاد ماکارونی به رژیم غذایی کودک تان اضافه کنید.
تخم مرغ: منبع بزرگ پروتئین برای کنترل علائم بیش فعالی است. بسیار شبیه به پنیر، تخم مرغ باعث بهبود تمرکز و بهبود تاثیر داروهای بیش فعالی می گردد.
آجیل: مشابه ماهی تن، منبع بزرگ اسیدهای چرب امگا 3 برای مدیریت هرچه بهتر علائم بیش فعالی است.
کلم: کلم حاوی سولفورافان است که برای رشد سلول های مغزی اهمیت دارد. به طور ویژه، کلم قرمز حاوی مقادیر کمی قند، فیبر بالا و غنی از فولات و ویتامین ب 6 است که به تنظیم خلق و خو، حافظه و تمرکز یاری می نماید.
پرتقال: نوشیدن یک لیوان آب پرتقال کاملا طبیعی یک روش عالی برای اضافه کردن کربوهیدرات های پیچیده به رژیم غذایی بچه ها بیش فعال است که به بهبود خواب کودک یاری می نماید و منبع عالی از ویتامین ث نیز محسوب می گردد.
غلات سبوس دار: غلات سبوس دار را از قلم نیاندازید، فیبر موجود در غلات سبوس دار به پاک سازی عروق مغز و قلب یاری می نماید. سعی کنید نان های سبوس دار در رژیم غذایی بچه ها بگنجانید.
دارچین و زردچوبه: این دو ادویه به رشد سلول های مغزی یاری می نمایند و در حفاظت از آنها نقش دارند. از قلم نیاندازید که هر ماده غذایی که برای مغز مفید است می تواند علائم بیش فعالی را بهبود بخشد.
لوبیا: بسیار شبیه به پنیر و تخم مرغ یک منبع بزرگ از پروتئین محسوب می گردد، اما به طور کلی نمی توانیم بگوییم مصرف چقدر از آن برای مبتلایان به بیش فعالی لازم است. حتی تعداد انگشت شماری از لوبیا و مصرف آن در روز به وسیله بچه ها یک راه طولانی برای کنترل علائم بیش فعالی است.
منبع: فرارو