دمی یارما اردبیلی یک غذای محلی

به گزارش تور ارمنستان ارزان، خبرنگاران : طرز تهیه یک غذای خوشمزه مخصوص استان اردبیل را در ادامه بخوانید.

دمی یارما اردبیلی یک غذای محلی

غذاهای محلی در کشورمان بسیار متنوع وخوشمزه هستند. در این مطلب طرز تهیه دمی یارما مخصوص اردبیل را آورده ایم.

به گزارش خبرنگاران، برنامه تلویزیونی دستپخت با اجرای وحید حسینی روش تهیه دمی یارما را آموزش داد.

مواد لازم برای تهیه دمی یارما اردبیلی:

200 گرم بلغور گندم

140 گرم گوشت گوسفندی چرخ شده

2 عدد پیاز میانه

2 عدد سیب زمینی میانه

3 عدد هویج میانه

2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

400 میلی لیتر آب ولرم

به مقدار دلخواه زردچوبه، نمک دریا و فلفل سیاه

به مقدار دلخواه روغن نباتی

دستور تهیه دمی یارما اردبیلی:

مرحله اول : آماده سازی مواد اولیه دمی یارما

در گام نخست هویج ها را کاملا شسته و آنها را به ابعاد مکعب کوچک برش دهید. در ادامه سیب زمینی ها را بشوئید و پس از پوست گرفتن به صورت نگینی برش دهید.

1 عدد از پیاز ها را ریز رنده کرده و آن یکی را به صورت خلالی برش دهید.

مرحله دوم : پخت مواد اولیه دمی یارما

در گام دوم تابه مناسبی را انتخاب کرده و بر روی اجاق گاز قرار بدهید. درون تابه روغن اضافه کرده و پس از داغ شدن روغن پیاز های خلالی را به آن اضافه کنید.

در ادامه پیازی را که رنده شده بود را به گوشت چرخ شده به همراه فلفل سیاه، زردچوبه و نمک با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید.

پس از آنکه مقداری رنگ پیاز تغییر کرد، ترکیب گوشت را به تابه اضافه کرده و تفت دهید. در ادامه رب گوجه فرنگی و مقداری دیگر زردچوبه تابه بیفزایید.

سپس سیب زمینی و هویج نگینی را به تابه افزوده و پس از 4 دقیقه حرارت اجاق گاز را ملایم تر کرده و در تابه را به مدت 10 دقیقه بگذارید.

مرحله سوم : افزودن بلغور گندم به تابه

در گام سوم پس از طی مدت زمان گفته شده، بلغور گندم را به تابه افزوده و 400 میلی لیتر آب ولرم را نیز به آن بیفزائید.

مقدار نمک مناسب را چشیده و اجازه دهید تا با حرارت ملایم آب اضافی تبخیر شود. در آخر نیز مواد داخل تابه را آبکش کرده و در یک قابلمه مناسب دم نمائید.

نکات مهم و ترفندها

سعی کنید که از مواد اولیه تازه برای تهیه این غذا استفاده کنید.

شما می توانید دمی یارما را به همراه ترشی های مختلف در منزل مصرف نمائید.

برای تزئین این غذا می توانید از جعفری، هویج برش داده شده و مقداری گوشت چرخ شده استفاده کنید.

ارزش غذایی

تعداد سرو: 1

کالری: 130

شکر: 0

سدیم: 29.5

چربی: 4

چربی اشباع شده: 2.4

چربی اشباع نشده: 0

چربی ترانس: 0

کربوهیدارت: 30

فیبر: 6

پروتئین: 4.6

کلسترول: 1.1

منبع: رکنا
انتشار: 25 آذر 1400 بروزرسانی: 25 آذر 1400 گردآورنده: armeniaro.ir شناسه مطلب: 2235

به "دمی یارما اردبیلی یک غذای محلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دمی یارما اردبیلی یک غذای محلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید